De 10 beste spillene til iPad

Vi har plukket ut de 10 spillene du bare må ha til surfebrettet ditt.

Foto: (Apple / EA)
Publisert

Det er svært mange gode spill til iPad, men å bruke topplisten som handleliste kan være litt farlig. Du kan fort ende opp med litt for mye halvgodt. Vi har derfor tatt på oss den vanskelige jobben med å spille stort sett det vi har kommet over av spill på iPad, og gir deg vår toppliste basert på hva vi faktisk spiller to-tre uker senere.

Prisene i denne anmeldelsen er innhentet 25. januar. De kan forandre seg.

1. Carcassone

Dette er egentlig et av de beste brettspillene som er laget, men her perfekt transformert til et iPad-spill. Nærmest perfekt multiplayer over nett og en svært god enspillermodus. Svært spillbart og utrolig mange timer med underholdning.

Verdt hver eneste krone.

Pris: 55 kr

Last ned her

2. Broken Sword: Director's Cut HD

Dette var en gang et av de beste eventyrspillene til PC. Her får du en fullverdig versjon til iPad med oppgradert grafikk. For det første er det en strålende historie, for det andre er det fortsatt et meget godt spill som passer utmerket til iPad.

Pris: 35 kroner

Last ned her

Sjekk også: Broken Sword: The Smoking Mirror

3. Fieldrunners

Det finnes en haug med såkalte "Tower defence"-spill, men dette er nok det beste. Ikke minst fordi det er så utrolig mange timer med spill her.

Pris: 45 kroner

Last ned her

4. Battle for Wesnoth

Er du av typen som liker strategispill, og gjerne såkalte turn-based strategispill som Heroes? Da er dette ditt selvfølgelige valg. For det første er det ekstremt spillbart og for det andre er det mange timer med underholdning. Det kan til og med argumenteres med at det er bedre enn mange av Heroes-spillene for PC.

Pris: 6 kroner

Last ned her

5. Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge HD

Muligens det morsomste spillet du kan finne i App Store. Originalen er originalen, men oppfølgeren har både en morsommere historie og er morsommere å spille. Den nye grafikken er også nydelig.

Pris: 29 kroner

Last ned her

Sjekk også: The Secret of the Monkey Island

6. Tower Madness HD

Ok, dette er det andre slike spillet på listen. Det er en grunn til det: Spillformen passer perfekt for de små pausene hvor du kan dra fram surfebrettet for litt rask underholdning. Dette tower defence-spillet er litt enklere å holde oversikten i, og har en god del strålende nivåer.

Pris: 45 kroner

Last ned her

7. The Treasures of Montezuma

Dette spillet er en versjon av Bejewelled, spillet hvor du skal bytte juveler inne på et brett for å lage rekker med tre eller mer. Det er utrolig simpelt i utgangspunktet, men samtidig så engasjerende at du kan bli sittende i timesvis.

Pris: 29 kroner

Last ned her

8. Civilization Revolution

Denne spillserien har vært og er genial, og iPad-versjonen er strålende. Du kan "miste" mange timer her.

Pris: 69 kroner

Last ned her

9. Need for Speed: Hot Pursuit

Hvis du skal ha et bilspill til iPad så er det dette du vil ha. Du kommer til å se ut som en dust hvis du spiller det på bussen, men dette er bilaction for alle pengene.

Pris: 29 kroner

Last ned her

10. Angry Birds HD

Joda, vi måtte selvfølgelig ha det med. Angry Birds er like frustrerende irriterende som det er enkelt genialt.

Pris: 29 kroner

Last ned her

Denne saken ble første gang publisert 25/01 2011.

Les også