Vi Menn-pike

Vi Menn-piken Renée-Louise Frager: - Våknet i en heis, iført KUN en topp

Les Renee-Louise sin elleville historie.

Renée-Louise Frager var Vi Menn-pike i 2010.
Renée-Louise Frager var Vi Menn-pike i 2010. Foto: Frode Jensen (Willow Photography)
Publisert

Beste du vet?

- Jeg elsker å reise, men det er følelsen rett før en reise som er best. Forventningene og spenningen som bygger seg opp. Jeg blir som et barn på julaften.

Verste du vet?

- Mais. Helt klart mais. Mais ødelegger hverdagen min. Alle bruker mais, og jeg kan love at det er lettere å fjerne tomat fra en salat enn mais.

Mest fornøyd med på deg selv?

- Magen min!

Beskriv deg selv med fem ord?

- Perfeksjonist, utålmodig, rastløs, rettferdig, ambisiøs

Favoritthobbyen?

- Jeg elsker å trene.

Foto: Frode Jensen (Willow Photography)

Første du ser på hos en mann?

- Øynene. Og de skal være brune.

Best og dårligst ved byen/stedet du bor?

- Det beste med Oslo er at alt er så sentralt, og jeg slipper å planlegge noe som helst. Det er bare å ta på seg sko og gå ut døren. Lørdagen ender som regel med kombinert powerwalk og shopping. Men etter å ha vært i mange andre storbyer og hovedsteder har jeg innsett hvor liten Oslo by er. Blir litt kjedelig til tider.

Beste sjekketriks?

- Finnes det bra sjekketriks? Vær rett på sak! Til slutt får du napp.

Sprøeste du har gjort?

- Gud! Jeg er ganske kjedelig egentlig. Men da jeg ble introdusert for Jäger-shots gikk det ekstremt dårlig. Det var veldig godt. Faktisk så godt at jeg endte opp med å bestille åtte og åtte shots om gangen. Helt til jeg sto der, i en heis, iført KUN en topp og ante ikke hvor jeg var, og enda verre, hvilken leilighet vennene mine var i. Uten mobil, klær og vett la jeg meg til å sove utenfor døren til en eldre dame. En halv time senere ble jeg vekket av to kjekke politimenn. Med rumpa bar og to politimenn på slep fant jeg til slutt igjen leiligheten.

Drømmemannen?

- Jeg har alltid drømt om å være en prinsesse! Kronprins Haakon hadde vært den ultimate drømmemannen, og jeg ville sluppet å gå rundt med plasttiara!

Denne saken ble første gang publisert 27/06 2013.

Les også