Svensk Hollywoodfrue (43) giftet seg med 81-åring

Margareta Svensson er den nye Hollywoodfrua.

Foto: TV3 (TV3)
Publisert

(SIDE2): Når den femte sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» kommer på norske TV-skjermer vil publikum stifte bekjentskap med en ny, svensk dame.

Foto: Tv3

Margareta Svensson gjør nemlig sin entre, og TV3-seriens nyeste tilskudd har allerede skaffet seg mengder med spalteplass i svenske medier.

Den 43 år gamle blondinen fikk nemlig i sommer barn med 81 år gamle Seth Riggs, og den store aldersforskjellen gjorde naturlig nok sitt til at søkelyset ble rettet mot paret og deres nyeste familietilskudd.

I august i år giftet Svensson seg med den 38 år eldre mangemillionæren i Varberg i Sverige. Samme dag ble den da to måneder gamle datteren deres, Samantha, døpt og det var innen ringere enn Inger «Pippi Langstrømpe» Nilsson som stilte opp som gudmor.

- Jeg var i sjokk
I et intervju med den svenske avisen Expressen sier Margareta at hun ikke forventet at hun skulle bli mamma, kanskje ikke så rart med tanke på Riggs høye alder og det faktum at hennes ektemann har syv voksne barn fra før.

- Jeg var i sjokk i flere dager. Men overlykkelig, akkurat som Seth. Hans alder er jo et faktum, men vi fokuserer på å gjøre det meste ut av tiden vi har, sier hun.

Det var i 1988 at Svensson flyttet til Los Angeles for å satse på en karriere innen musikk. I et intervju med Aftonbladet sier den nye Hollywoodfruen at hun har spilt for verdensstjerner som Frank Sinatra og Paul McCartney. Gjennom sin ektemann, som er en veletablert sangpedagog, har hun også fått hilse på noen av Hollywoods aller største stjerner. Riggs har nemlig jobbet med både Michael Jackson, Madonna, Ray Charles, Christina Aguilera og Stevie Wonder og har skapt et navn for seg selv i showbiz.

Gjensyn med tre av fruene
Foruten Svensson vil det bli et gjensyn med tre velkjente fruer i den femte sesongen av realityserien.

Husmoren og bloggeren Maria Montazami (47) er naturligvis tilbake. Den populære svensken er som kjent gift med eiendomsmekleren Karman, og de to har fire barn i alderen 11 til 19 år sammen. Familien bor i Laguna Niguel, utenfor Los Angeles.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Designeren Isabel Adrian (34) vil igjen bli å se på skjermen. Isabel bor sammen med forloveden, DJ-en Steve Angello (29), i Hollywood Hills I Los Angeles. De to har to barn sammen, Lily og Winter Rose.

Foto: Tv3

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Gunilla Persson (52) er også tilbake på skjermen i den femte sesongen. Blondinen bor i Pacific Palisades i Los Angeles sammen med datteren Erika (9). Gunilla har jobbet både som fotomodell og skuespiller, men i den svenske realtiyserien har vi sett henne mest som ivrig promotør av sin datter.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 tirsdager kl 20:30.

Foto: Tv3

Denne saken ble første gang publisert 27/11 2012.

Les også