Fra og med nå kan du se hvem som screenshotter bildene dine på Instagram

Ikke mer snoking på Insta-kjekkasen :(

Foto: Colourbox
Publisert

Vi i Side2-redaksjonen må bare si at vi elsker å screenshotte ting. Som alle andre som er på Instagram, screenshotter vi gjerne et inspirerende antrekk, kjekkasen som vi ikke klarer å slutte å sikle over, og utallige memes som vi i senere anledning sender til venner for å få en god latter. 

Instagram stories har vært snokerens paradise i forhold til Snapchat. Årsaken? Vel - brukeren som legger ut innhold på deres story blir varslet dersom man screenshotter.

Les også: Folk er rasende over Snapchats nyeste oppdatering

Nå kan det være at du vil være mer forsiktig med hva og hvem du velger å screenshotte.

Instagram kjører nå en test som går ut på å ha oversikt over hvem som screenshotter innholdet man legger ut på Instagram stories, sier nettstedet TechCrunch. Testen vil inkludere varsling dersom noen velger å screenshotte en story, og personen som har storyen vil bli varslet.

Techcrunch melder at man kan se varslene ved å sjekke listen av folk som har sett storien din. De som da har valgt å screenshotte, vil få en liten logo ved siden av navnet sitt.

En representant fra Instagram meldte til Buzzfeed at de vil gjøre det enklere for brukeren å dele et øyeblikk med de man bryr seg om.

- Vi gjør alltid slike tester for å forbedre Instagram, sier representanten til Buzzfeed.

Ikke mer snoking på Insta-kjekkasen :(

Les også: Instagram-nyhet skal knuse nettroll

Les også: 10 regler til hva du ikke bør gjøre på Snapchat

Denne saken ble første gang publisert 14/02 2018.

Les også