Reality

Aurora Gude og Ann-Marielle Lipinska klare for å sjokkere i Charterfeber: - De ser på oss som pripne

«The Classy Girls» fra Paradise Hotel lover at de blir «The Trashy Girls» i Charterfeber.

UTFORDRET SEG SELV: Ann Marielle Lipinska og Aurora Gude, best kjent fra Paradise Hotel, er aktuell i den nyeste sesongen av Charterfeber. De lover å bjuda på.
UTFORDRET SEG SELV: Ann Marielle Lipinska og Aurora Gude, best kjent fra Paradise Hotel, er aktuell i den nyeste sesongen av Charterfeber. De lover å bjuda på. Foto: Astrid-Helen Holm / Side2.no
Sist oppdatert

HARD ROCK CAFE, OSLO (SIDE2): Mandag kveld gikk premierefesten til Chartefeber av stabelen, og det var topp stemning med årets deltakere, produksjonsfolkene og presse til stede.

Blant de kjente og de nye realityfjesene vi får se i årets sesong, finner vi de tidligere Paradise Hotel-deltakerne Aurora Gude (26) og Ann Marielle Lipinska (28).

De lover at de kommer til å slå seg løs på TV de kommende ukene.

- Vi hadde et motiv med turen, og det var at «The Classy Girls» ble «The Trashy Girls». Charterfeber er jo litt harry, og det er det som blir gøy for de som bare ser på oss som litt pripne. Vi kaster oss ut i ting som vi kanskje ikke hadde turt å gjøre tidligere, sier Aurora Gude til Side2.

- Intensjonen vår var å være mest mulig harry og slå oss mest mulig løs. Jeg tror alle mennesker har godt av det, og hvor er det bedre å gjøre det enn når du er på ferie? legger Ann Marielle Lipinska til.

Les også: Charter-Svein: - Det var som om et ekteskapsbrudd plutselig ble reparert

Tok tatovering

- Jeg har jo tatt tatovering, og virkelig «marked my Ferrari», for å si det sånn, sier Aurora.

- Ja, da kan man vel si at du definitivt har vært på chartertur?

- Ja, det kan du si. Det var et helvete. Jeg var kjemperedd, og har egentlig sagt at jeg aldri skal ha en tatovering. Det er en greie ved meg. Alle som kjenner meg begynte bare å le og trodde ikke på det.

PREMIEREFEST: Auroa Gude på premierefesten for Charterfeber 2018 på Hard Rock Cafe i Oslo.
PREMIEREFEST: Auroa Gude på premierefesten for Charterfeber 2018 på Hard Rock Cafe i Oslo. Foto: Astrid-Helen Holm / Side2.no

- Jeg lurte til og med mamma til å tro at den ikke var ekte, fordi hun ville blitt så sinna.

Se video av at Aurora tar sin første tatovering under:

- Er dét det mest gærne du gjør på Charterfeber?

- Det er dét, og så er det karaoke, da. Jeg gruer meg til å se på det. Men nå når jeg ser de små klippene nå i etterkant, skjønner jeg jo at vi er morsommere enn vi vet selv.

Jentene forteller at de hargjort flere ting de aldri ville trodd at «The Classy Girls» kunne funnet på tidligere.

- Vi har snakket med gutter på Jodel, vi har tatt kontakt med fremmede, vi har vært på steder vi aldri hadde trodd vi skulle reist til, vi har vært på skitne barer, vi har drukket av skitne glass. Vi har gjort masse utagerende ting, men vi har virkelig hatt det gøy, sier Ann Marielle.

Utfordret venninnen

Det var Aurora som tok initiativet til at de to venninnene skulle melde seg på det populære realityprogrammet.

- Jeg tagget henne i posten på Facebook og spurte: «Tør vi dette her?»

- Hva er den største forskjellen fra Paradise Hotel til Charterfeber?

- Her er vi så fri. Vi bestemmer jo alt hva vi skal gjøre, og det var ganske utfordrende, men gøy også. Vi skulle utfordre oss selv - vi skal tatovere oss, gå på karaoke og har virkelig slått på stortromma.

- Hvordan har forholdet mellom deg og Ann Marielle utviklet seg gjennom Charterfeber?

- Det er oss to da, og vi er veldig like. Vi fikk nok smake mer på den å være så oppå hverandre. På Paradise Hotel er det så mange mennesker og man blir dratt litt ut av det. Jeg tror vi begge ble litt slitt ut.

- Blir det like mye sex og ligging som det tidvis har vært i Paradise Hotel?

- Neida, det er ikke noe sex og ligging. Det er greit at vi skal være «The Trashy Girls», men vi driver ikke med sånt.

Charterfeber gikk på TV fra 2006 til 2013, og introduserte folkekjære TV-fjes som Svein Østvik og Hilde Skovdahl, henholdsvis Charter-Svein og Charter-Hilde, til det norske folk. Nå har serien gjort comeback med flere av de mest kjente profilene, i tillegg til en haug nye charter-stjerneskudd.

Du kan se Charterfeber på TV3 mandag til torsdag klokken 19.30.

Se flere bilder fra premierefesten under:

PREMIEREFEST: Fra premierefesten til Charterfeber på Hard Rock Café i Oslo.
PREMIEREFEST: Fra premierefesten til Charterfeber på Hard Rock Café i Oslo. Foto: Astrid-Helen Holm / Side2.no
PREMIEREFEST: Svein Østvik og Hilde Skovdahl på premierefesten til Charterfeber på Hard Rock Café i Oslo.
PREMIEREFEST: Svein Østvik og Hilde Skovdahl på premierefesten til Charterfeber på Hard Rock Café i Oslo. Foto: Astrid-Helen Holm / Side2.no
PREMIEREFEST: Ann Marielle Lipinska (i midten) sammen med venninnene Hedda Holseter og Annie Sun på premierefesten til Charterfeber på Hard Rock Café i Oslo.
PREMIEREFEST: Ann Marielle Lipinska (i midten) sammen med venninnene Hedda Holseter og Annie Sun på premierefesten til Charterfeber på Hard Rock Café i Oslo. Foto: Astrid-Helen Holm / Side2.no

Denne saken ble første gang publisert 21/09 2018, og sist oppdatert 21/09 2018.

Les også