Bærkake uten sukker og gluten

Denne lager du på nesten ikke noe tid!

Publisert

Unn deg noe godt – uten sukker og gluten! Denne deilige kaken tåler de fleste, og den skal ikke stekes, så den er superrask å bake!

Oppskriften får du bare her i nyhetsbrevet vårt.

Bunn:

1 banan

2 dl mandelmel

2 ss kakao

1 ss bærpulver

Bland alt i en kjøkkenmaskin. Tilsett eventuelt litt vann om deigen virker tørr. Form deigen til en kake og la den stå i kjøleskapet i cirka 10 minutter.

Glasur: 25 g romtemperert smør 1/2 banan 1 ts bærpulver Del smøret i biter og kjør til en jevn krem i en kjøkkenmaskin sammen med banan og bærpulver.

La glasuren stivne i kjøleskapet i cirka 15 minutter.

Pynt: Bærpulver – gjerne ulike typer Bre glasuren over kaken og pynt med mer bærpulver og spiselige blomster hvis du har.

Tips! Bærpulver finner du i bakehyllen i velassorterte matvareforretninger. Men du kan også knuse frysetørkete bær eller bruke innholdet i en pose bær-te.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen