Sommerdrøm
Disse lekre, små marengsredene er en uimotståelig dessert!

(15-20 små kaker, eller to store)
MARENGS
:6 eggehviter
2 ts hvitvinseddik
4 dl sukker
1 ts maisennamel
FYLL:
2 dl kremfløte
3 dl vaniljekrem
PYNT:
300 g friske jordbær
2 ss melis
1 lime
Skill eggene og visp eggehvitene til hardt skum i en ren bolle. Ha i eddiken mens du visper. Bland sukker og maisennamel og tilsett dette litt etter litt i de stive eggehvitene mens du fortsatt visper.
Når massen er blank og smidig fordeler du den med to skjeer på stekeplate dekket med bakepapir. Form små reder med en fordypning i midten. Stek marengsen ved 150° i ca. 30 min og avkjøl på rist.
Finhakk jordbærene og vend inn melis, saft og revet skall fra en ½ lime. Visp kremfløten og vend den forsiktig inn i vaniljekremen.
Fyll kremen i marengsen like før servering og pynt med de marinerte jordbærene og litt av marinaden.
Server desserten straks, ikke la den stå for da vil marengsen bli seig og våt.