Skinkepai
En pai med ny vri.

60 g smør/margarin
2 dl grovbakstmel
100 g cottage cheese
FYLL:
1 boks kalkunskinke
1 løk
1 purre
1 liten boks mais
litt olje/smør til steking
3 dl fløtemelk
4 egg
3 dl gulost
1 ts salt
½ ts pepper
Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør det hele raskt sammen til en deig. Sett deigen kaldt og tildekket i ca. 30 min.
Trykk deigen ut i en smurt form, ca. 24 cm i diameter. Prikk den godt og forstek bunnen på midterste rille ved 200° i ca. 15 min.
Fyll: Kutt kalkunskinken i strimler og la maisen få renne godt av seg. Skjær løken i båter og purren i ringer. Fres løk og purre sammen i stekepanne til den er blank. Bland fløtemelk, egg og ost samt krydder. Fordel løkblandingen i bunnen og hell osteblandingen over. Stekes ferdig i ovnen på nederste rille ved 180° i ca. 30 min. Server den lun eller kald, gjerne sammen med salat ved siden av.