Potetvafler

En lekker liten forrett eller kveldsrett.

Riv litt rå potet i vaffelrøren og stek sprø vafler som toppes med bacon og rømme. En lekker, liten forrett eller kveldsrett.
Publisert Sist oppdatert

(6-8 plater)

4 egg

4 dl melk

2 dl hvetemel

1 dl potetmel

1 ts salt

1 ts bakepulver

3 ss smeltet smør

5 middels store poteter

TIL SERVERING:

ca. 200 g stekt bacon

ruccolasalat

½ rødløk

rømme

Bland alle ingrediensene til vaffelrøren.

Skrell og riv potetene på grovt rivjern, klem ut vannet og bland potene i røren. La røren svelle i 15 min. Rør i den av og til, slik at ikke potetene blir misfarget.

Stek vaffelplater på høy varme.

Server med sprøstekt bacon, ruccola, finhakket rødløk og en klatt rømme.