Kalkunboller med nøtter og gorgonzolasaus
Dette er en vinner! De hjemmelagde kalkunbollene lages med nøtter og en silkemyk ostesaus - helt uslåelig.
4 porsjoner
500 g kalkunfilet
1 ts salt
1 ts pepper
100 g valnøtter
2 ss olje
GORGONZOLASAUS:
3 dl fløte
100 g gorgonzola
Skjær kalkunfileten i mindre biter. Ha kjøttet i en kjøkkenmaskin sammen med olje, salt, pepper og nøtter. Kjør til massen er passe fin.
Form kjøttmassen til små boller og stek dem i smør i varm panne. Om ønskelig kan hver kjøttbolle pakkes rundt en liten bit bacon før de stekes.
Varm opp fløten i en kjele og smuldre inn osten. La osten smelte i fløten.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Server nykokt pasta med varme kjøttboller, gorgonzolasaus og finhakkede valnøtter.
Denne saken ble første gang publisert 26/11 2009, og sist oppdatert 05/05 2017.