Festlig kransekake
Slik kan du også anvende kransekakeringene.

(8 biter)
KRANSEKAKERINGER:
500 g (1 rull) kransekakemasse
FROMASJ:
4 plater gelatin
100 g sjokolade, mørk eller lys
3 eggeplommer
3 ss sukker
3 dl kremfløte
Kna kransekakemassen og trill den ut til en lang pølse. Form tre ringer og stek kransekakeringene ved 180° i 11-12 min på midterste rille. Avkjøles på rist.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 min. Smelt sjokoladen.
Fromasj: Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Tilsett sjokoladen. Pisk kremen myk og vend den inn i sjokoladekremen. Tilsett gelatinblandingen i en tynn stråle litt etter litt, mens du rører forsiktig hele tiden. Vend i fromasjen av og til mens den tykner.
La fromasjen stå litt før den helles i kaken.
Pynt fromasjkaken etter ønske, gjerne med melisglasur, sjokoladefigurer, bær og frukt osv.