Konkurranse:

VINNERE TRUKKET - Wolverine

Noen får kledd seg opp i snasne antrekk!

Publisert Oppdatert

Forrige uke serverte vi en fresk liten quiz om vår venn med kinnskjegget og de avanserte neglene.

Det har drøsset inn svar, fordi mange kunne tenkt seg de snasne kledebonene vi hadde å dele ut (Hvis du lurer på hva "snasne kledeboner" betyr, la oss ile til og si at det er kule klær, men vi ser det som vårt samfunnsansvar å holde gamle ord i hevd). Og la oss bare gni det inn for de som ikke har deltatt. Dette kunne du vinne:

• En super-raff skinnjakke
• En helt konge hettegenser
• Ett par smoking hotte solbriller
• En limited edition filmplakat

Men det er en viss rekkefølge ting må gjøres i her i verden. Ville du spist dessert før middagen? Ville du snakket om ekteskap før sex? Nei, du ville ikke det, tenk. Dermed:

Før vi røper hvem som har vunnet disse premiene, tar vi en kjapp gjennomgang av svarene:

</p> <p>Se så! Da går vi løs på det som alle venter på, nemlig vinnerne:</p> <p> <strong>1. premie:</strong> <strong> <br/> </strong>Marius Nyland Johansen, 5563 Frakkagjerd</p> <p> <strong>2. premie</strong> <br/>Liv Eirin Stene, 5067 Bergen</p> <p> <strong>3. premie</strong> <br/>Thomas Berthelsen, 3290 Stavern</p> <h2>Disse vinnerne vil få en hyggelig overraskelse i posten!</h2> <p> <em>(Eller, noen overraskelse blir det jo neppe, i og med at dere vet hva premiene er. På den annen side, dersom de ikke leser denne artikkelen og ikke sjekker mail i sommer, så vil det bli en overraskelse. Nuvel. Nok om det.)</em> </p> <h1>Gratulerer til alle vinnerne!</h1> <p> <strong> <br/>BTW: Filmen har premiére i fredag 26. juli!<br/> </strong> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning