Konkurranse

Vinner av signert Lunch-album trukket!

Vi hadde en konkurranse på fredag. Nå har vi trukket vinner. Det kan lett ha vært deg!

Publisert Oppdatert

Vi lagde en funfactsak med en twist på fredag. Ni fakta og en fleip. Sånt blir det bråk av... *

Pondus.no's visjon er å holde dere, våre beste venner, høyt utdannet innen trivia. Men det er også viktig å holde dere på tå hev, slik at dere ikke lar dere lulle inn i en drømmeverden der dere sluker alt som blir sagt dere med søkke og snøre.

Vi sier ikke at dere må spenne på dere aluminiumsfoliehatten mens dere frådende argumenterer for at 9/11 var en insidejobb og månelandingen var juks, akkompagnert av førstesiden på Dark Side of the Moon baklengs. Men en viss skepsis til absolutt alt som blir fortalt dere, er bare sunt. Og derfor la vi inn en liten felle. En av våre fantastiske fun facts var bare tull (Egentlig hadde jeg ikke trengt å skrive alt dette, for det står i første setningen, men jeg må få det til å se ut som jeg jobber - RTom).

Dersom du klarte å liste ut hva som var tant og fjas, kunne du vinne juleheftet, signert av Børge Lund, som vår vakre modell holder i sine klamme labber.

Så hvilken av våre funfacts var bare tøys?

Jo, det var nr 7.

Vi skrev at en konsert med Motörhead på Wacken Open Air i 1984 ga et utslag på 1,2 på Richters skala. Volumkonkurrentene i Manowar spilte dagen før, noe som skal ha fått Lemmy & Co til å skru opp volumet til 11.

Sjekk de andre funfactsene her.

Men det var jo bare tull. Og det var det mange som visste.

Men den som både visste det, og viste seg å ha flaks i tillegg var:

Christian Arntzen, 1604 Fredrikstad.

Vi sender ham det signerte albumet i posten i dag.

Og vi sender ham ikke en email i forkant, slik at han kan bli skikkelig overrasket, dersom han ikke har lest denne saken, da.

Vi gratulerer!

*Slik blir det bråk av, skrev vi. Men det vi siktet til var musikken musikken vi blastet på kontoret mens vi skrev denne saken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen