Konkurranse:

VINN megafeite LEGO-Technic sett!

Klar for å sikre deg tidenes julegave - enten til deg selv eller poden? Her har du sjansen!

Publisert Oppdatert

 Er du som de fleste andre, har du et avslappet forhold til julegaveinnkjøp - helt til du faktisk må raide Esso på lille julaften? Nok en gang?

Selv om vindusviskere og WD40 er gangbare gaver for svigers, bør du fleske med noe litt bedre til arvingene. Husk at det er de som skal velge gamlehjem for deg når den tid kommer. Og hva er bedre da enn LEGO? Problemet er jo bare at de virkelig gromme settene koster et halvt australsk ølbudsjett.

Det er her vi kommer ridende inn på våre stolte gangere. Vi har nemlig fått tilsendt et par sett med LEGO Technic av den helt konge variantern. Hvil deres blanke øyne på disse herlighetene:

LEGO® Technic VOLVO L350F hjullaster (42030)

Denne detaljerte, fjernstyrte modellen er utviklet i samarbeid med Volvo Construction Equipment og har de samme funksjonene som Volvos største høyteknologiske hjullaster. Når du er klar for en ny utfordring, kan du bygge den om til en Volvo A25F leddet dumper.

Veil. 2.399 kr.

 

 

LEGO® Technic Lastefly (42025)

Dette er noe mye mer enn bare en modell – den er stappfull av realistiske funksjoner. Beveg styrespaken, og se hvordan flapsene, høyderorene og balanseroret beveger seg. Akkurat som i virkeligheten! Kan bygges om til en luftputebåt for transport.

Veil. 1.299 kr.

Vi trekker to vinnere som får hvert sitt sett. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på quizen på neste side.

 

Vinneren trekkes tirsdag 18. november!

Lykke til!

Denne artikkelen er sponset.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning