Firbeinte fjols

Menneskets beste venn? Det er nok fordi de ikke vet bedre.

Publisert Oppdatert

Han er liten, stutt og hårete, og har finmotorikken til en steinkobbe på grøftefylla. Nei, vi snakker ikke om TV2s Truls Svendsen, men Pondus sin firbeinte følgesvenn Bjarne.

Bjarne er ikke den skarpeste kniven i skuffen. Eller den spisseste gaffelen. Han kan til nød omtales som den rundeste skjeen, så får man selv bestemme hva man legger i det.

Alle vet at hunder kan være skikkelig smarte skapninger, men de kan også ha intelligensen til en syltet reddik. Og selv relativt glupe bikkjer kan innimellom oppføre seg som – vel, Bjarne - fordi de har dårligere impulskontroll enn en pacemaker med flatt batteri.

Se bare på samlingen av snutter nedenfor, som har fått tittelen ”Funny and smart dogs compilation 2014”. Vi synes vel strengt tatt det er en tredje kategori bikkjer med i videoen, men underholdende er det uansett. Vår favoritt kommer 4.30 minutter inn i videoen, men vi anbefaler hele greia.

</p> <p>I neste video treffer vi en gjeng som er mer på Bjarnes nivå. Og det blir selvfølgelig ikke mindre morsomt av den grunn, snarere tvert imot.</p> <p> <iframe height="350" src="http://www.youtube.com/embed/LTQp9fILrkg" width="425"/> </p> <p>Denne samlingen av hunder som skal i badekaret viser tydelig hvor forskjellige personligheter disse firbeinte prompeputene har. Noen elsker vannet, mens andre yter imponerende mye motstand.</p> <p> <iframe height="350" src="http://www.youtube.com/embed/V4LnorVVxfw" width="425"/> </p> <p>Og til slutt, en video som perfekt illustrerer poenget: Hunder kan godt være smarte og lydige – helt til det dukker opp en bitteliten distraksjon.</p> <p> <iframe height="350" src="http://www.youtube.com/embed/IU6By7P8fmI" width="425"/> </p> <p> <strong>Lyst til å gå rett til kilden når det gjelder bikkjer med IQ som en vannballong?</strong> </p> <h1> <a href="http://www.univers.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/egmont-univers-Site/no_NO/-/NOK/AffiliatePrefix-QuickStart?CampaignID=PONDUSNO&amp;ProductSKU=A-PON">Abonnér på Pondus, da vel!<br/> <br/> <relation source="pondus" sourceid="/images/upload/modules/articles/articles/image/large/405217634943672584051603.jpg"/> </a> </h1> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen