Vi inviterer på kaffe: Westboro Baptist Church

Mal veggene svarte og vask gulvet med vievann: Amerikas sprøeste sekt kommer på kaffe.

Publisert Oppdatert

Påsken er gjenoppstandelsens tid, det er tiden hvor man viser tilgivelse og nestekjærlighet særlig overfor de som er utestengte fra det gode selskap. Westboro Baptist Church (WBC) er en såpass marginalisert og uglesett religiøs sekt at de kan få Al Qaida til å virke populære, så da er de perfekte kaffegjester i tilgivelsens og toleransens ånd.

Kjenn dine gjester
WBC ledes av Fred Phelps og holder til i Topeka, Kansas. De er mest kjente for å stå bak nettstedene godhatesfags.com og godhatesamerica.com, som begge er ute av drift for øyeblikket. I tillegg til ovennevnte hater WBCs gud katolikker, jøder, muslimer, Canada og Sverige. Likevel er gruppens erklærte hovedmotstandere homofile, lesbiske og bifile, som de mener har skylda for stort sett alle verdens problemer.

Hvordan invitere
Dette er ikke en gruppe som er lett å invitere. Man kan prøve å appellere til det man har felles, nemlig svenskehatet, og invitere over på svensk flaggbrenning og dartkonkurranse mot et bilde av Gunde Svan, men WBC er en sky og mistroisk dyreart så sjansen for besøk er fortsatt liten. Er man den type vert som ikke tar "Nei, brenn i helvete din hedning!" for et svar, finnes det en sikker metode for å få fatt i nettopp dine gjester: Lei profesjonelle.Blackwater er et firma som blant annet er flinke til å levere invitasjoner til uvillige gjester, og de er til leie for alle som er villige til å betale. Å få hjelp fra disse kan bety at gjestene dine ankommer selskapet i tvangstrøyer med hetter over hodet, men slike småting er jo ikke til hinder for å ha det koselig.

Servering
Det store spørsmålet er hva man skal servere til gjester som tror maten er laget av djevelens utsending på jorda. Når man har gjester som er uvillige i matveien gjelder det å appellere til de mest basale instinkter, vafler lukter ekstremt godt og er dermed fint egnet til å skjerpe appetitten til ekstra beskjedne gjester. Ta en vaffelplate, en halv kopp kaffe og litt syltetøy, kjør dette i en blender til det har blitt en fin flytende masse. Denne massen kan du da tvangsfore dine fastbundne gjester ved hjelp av en 500 ml sprøyte, et plastrør og noen vennlige oppfordringer. Husk at det regnes som normal høflighet å få dine gjester til å forsyne seg flere ganger.

Hvordan avslutte
I motsetning til tidligere gjester er sjansene svært små for at disse skal okkupere huset ditt etter at laget er over. Om du fortsatt benytter deg av tjenestene til invitasjonsekspertene kan du rett og slett betale dem litt ekstra for å sende dine gjester hjem via Arlanda. Om du synes en slik avskjed blir litt vel upersonlig: Inviter en god venn av samme kjønn for å hjelpe deg med å løsne på lenker, spyttemasker og tvangstrøyer, mens dere går hånd i hånd og småkysser. Husk at utrykket "Velkommen igjen" er mer enn en tørr frase man lirer av seg. Si det som om du mener det, og du har kanskje sikret deg fremtidig besøk og noen kjekke nye venner.


Er det noe mer som trengs for å gjøre dette til et trivelig lag? Tips folket i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning