Glade hjul:

Verdens råeste dekkskift!

Denne videoen MÅ du se...

Publisert Oppdatert

Hva gjør du når du er sent ute til en avtale og bilen din plutselig punkterer? Da skifter du dekk mens bilen fortsatt kjører. Denne videoen MÅ ses!

Saudi-arabisk ungdom er kjent for et noe avslappet forhold til trafikkregler. Deres favorittsyssel er å holde veiene fri for fotgjengere og annet subb ved hjelp av desimeringsverktøyet "drifting". Youtube Saudi Drift og la underbuksen din si hei til tarminnholdet ditt.

Men som om ikke hodeløs skjening langs veiene skulle være nok, finnes det de som liker å ta det litt lenger. Kjøring på to hjul seiler opp som en av favorittene til de som liker å spille Gran Turismo 5 på ordentlig.

Men selv om du liker å kjøre på to hjul, er det likevel ingen grunn til å gjøre dette. Annet enn at det blir en sinnsvak video av det. Og det er kanskje grunn god nok?

</p> <p>Dette er forøvrig noe å tenke på for å gjøre Formel-1 litt mer spennende å se på.</p> <p> <strong>Noen som har sett noen andre drøye veivalg? La oss se dem også i kommentarfeltet!</strong> </p> <p> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning