Alle gode ting er tre:

Vårslepp i bladhylla!

Både Pondus, Lunch og Rutetid på en gang. Nå står ikke verden til påske!

Publisert Oppdatert

Du trenger ikke bekymre deg over å snø inne på påskefjellet i år. En ting er at det ikke er noe særlig snø, men skulle uhellet likevel være ute, har vi ryggen din.

Vi nedkommer nemlig med hele tre av dine favorittblader samtidig. Og dette er blader som varmer godt - utover det faktum at de kan brukes til opptenning.

 

Først og fremst har vi Pondus:

Günther byr på påskenøtter!

Og ikke bare Günther, for sammen med Pondus nummer 3 får du et 36-siders påske-bilag, stappfullt av stoff som kan hjelpe deg å slå i hjel litt tid på hytta. Det er tross alt bedre å slå i hjel tid enn å slå ihjel de du er der med.

Men det er ikke bare nøtter vi byr på. Pondus fyller godteskålen til randen med både søtt, salt og syrlig denne gangen. Og i motsetning til nøttene, er det ikke hår på det andre godteriet!

Hjalmar blir forvist til sofaen da hans svigerinne skiller seg og flytter inn. Og når skilsmisse-bikkja skjønner rangordningen, ender Hjalmar på gulvet.

• Hvor går egentlig grensene for facerape, cock blocking og invadering av privatliv når man har kjent hverandre siden treårsalderen? Det finner du ut om du følger barndomsvennene Kenneth og Marthe i den nye gjesteserien «Bestis».

EON: Ingen påske uten noen glad-blasfemiske striper fra vår «venn» på Sotra! Og ja, vi vet faktisk gateadressen din også, Lars!

• Vår artikkelskriver Tore Bjørkeli undrer seg over hvorfor alle statuer synes å mangle både nesebrusk og pesebrusk.

• Breaking news fra Pondus’ fotballag: Man får ikke strekk i fett!

 

I tillegg kan du kose deg med LUNCH:

Ekstroverte vs Introverte

Næringslivet i dag har fokus på ekstroverte egenskaper som sjarm, karisma og positivitet, dette til tross for at alle vet at de som bygger IT-landet er sure og nerdete innesittere. Men verden vil bedras, og så også gjengen i Lunch. Her settes ekstroverte forståsegpåere sammen i teamwork med personer så introverte at skjermsparerne slo seg på under personlighetstesten. Hvem som leverer best resultater kan du få vite i Lunch nr 3.

Andre utagerende godbiter er:

Tegnehannes forsvartale for introverte kjærester.

Tynn & Trendys fremtidsspådom om de ekstroverte ledernes tilbakekomst.

5080s avsløring om ekstrovertes morsomme busjetter.

• Mens Filter kommer med noen ganske drøye teorier om de ekstrovertes mentale helse.

Siden det er påske har vi lagt ved en plakat med vår egen Lunch-mandala som du kan fargelegge i ferien. Ja, vi vet at fargeleggingstrenden er en farsott, men akkurat før den er over kaster Lunch-redaksjonen seg inn med den kuleste mandalaen som verden har sett. Tror du oss ikke? Sjekk ut bladet da! Det vanker til og med premier til den beste fargeleggingen, så her er det bare å spisse fargeblyantene.

 

Sist men ikke minst, er Rutetid ute:

Et majestetisk kongenummer!

Visste du at det i år er 25 år siden Kong Harald ble oppgradert fra kronprins? Hva er vel mer naturlig da enn å spekke Rutetid med kongelig humor? Egentlig ganske mye, men det stopper likevel ikke oss.

Dette bladet kunne aldri blitt utgitt i Thailand. Både fordi det er på norsk, men mer fordi at man risikerer livsfarlig fengsel dersom man så mye tegner en bart på kongen på Baht-sedlene.
Vi tar likevel ingen sjanser, og lar Bhumibol Adulyadej være i fred.
Kong Harald, derimot. Han får gjennomgå. Men vi får oss likevel ikke til å fornærme en fyr som har gitt boblejakka et ansikt de siste 25 årene.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning