Hotpants edition:

Valg 2011: Hotpants

Hvem sa at argumenter ikke kunne være pene å se på?

Publisert Oppdatert

RedakToms kraftfulle innlegg for tangaen illustrerer hvor galt det kan gå når man gir middelaldrende mennesker fri tilgang på bilder av lettkledde damer.

Saken er nemlig at mannen er over middagshøyden, og dermed trenger noe virkelig vulgært for at naturens krav til formering skal trenge gjennom dammen av predement inkontinens.

Vi som er
såpass nedi årene at vi får lov til å prate med jenter uten å dra VISA-kortet, og dermed også såpass nedi årene at vi vi ser de beste bildene av kvinner i virkeligheten, vet at tangaen er et oppskrytt plagg. Den avslører for mye, gjemmer seg i sprekken og tar seg kun bra ut på gjennomredigerte modellbilder, som antakelig er den eneste gangen RedakTom ser plagget.

Derfor:
Vi som ikke må ringe barna våre for å huske hvor vi satte bilen, og som kan prate med damer under 30 uten å bli truet med besøksforbud, vi foretrekker noe litt mer dekkende og mindre vulgært. Vi foretrekker hotpants.

Hvordan kårer vi vinneren av valget? Enkelt:

Du tenker over argumentene i ro og fred. Kikker på bildene og gjør ditt valg. På mandag har vi valgvake og teller opp antall konger, likes, tweets og g+ på våre respektive saker.


Føler du deg i det rause hjørnet? Les en gammel manns postpubertale snøvling om tangaer her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning