fine tips:

Tre måter å åpne vinflasker på

Mangler du opptrekker? Vi har to gode råd og et ikke fullt så godt...

Publisert Oppdatert

Hva gjør du når du kose deg med en vinflaske, men finner ut at du ikke har vinåpner? Internett vet råd. Her er de beste løsningene. Pluss en ikke fullt så god.

Det heftige stevnemøtet (ja, vi er old school) har ringt på døra. Falukorven står og trekker på komfuren, bernaiseposen er blandet med vann og står og sveller. Tomatbønnene ligger og godgjør seg i mikroen. Men så rammer krisen deg. Du har ikke vinåpner!
I og med at du har planer om en helaften med nogo attåt, sliter du. Her er gode råd dyre. I stedet for å ringe på hos din mannevonde nabo, kan du heller følge tipsene fra Youtube.

Genial!
</p> <p>Denne er såpass enkel og genial at man faktisk skammer seg over å ikke ha tenkt dette selv.</p> <p> <strong>Godt skodd:<br/> </strong> <iframe height="360" src="http://www.youtube.com/embed/QEPz1nkiwLI?rel=0" width="480"/> </p> <p>Middagen ble en suksess, dere har havnet på galeien, og etter den obligatoriske nattbabben, er det dags for en flaske nammenam til. Men du har fremdeles ingen åpner . Denne gangen har du heller ikke skrujern eller hammer. Men du har et triks til i ermet, eller skal vi si skoen?</p> <p> <br/> <strong>Rett i dass:<br/> </strong> <iframe height="360" src="http://www.youtube.com/embed/ZmuYku7LtCA?rel=0" width="480"/> </p> <p>På nachspielet har fnisevannet vasket bort alt som kan minne om intelligens, og i et øyeblikks dumhet og desperasjon, bestemmer du deg for denne løsningen. Det er ikke en god idé. Men grunnen er kanskje en annen enn den du tror.</p> <p>Har dere noen andre fiffige løsninger som Youtube (og vi) har oversett? Klin tell i kommentarfeltet, da vøtt!</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen