fine tips:

Tidenes kleineste Halloweenkostymer

Eller: Supre tips for deg som er LITT sent ute...

Publisert Oppdatert

Halloween kommer nok en gang som den berømmelige helligdagen på den minst like berømmelige sjefen i husholdningen. Har du kostymet klart? Nei, tenkte vel det.

Dersom du er noenlunde lik oss skrotinger her på siden, er du ikke ukjent med fenomenet "siste liten". Det finnes faktisk familiemedlemmer som har mottatt en pent brukt isskrape og en dorullhylse og litt bomull (gjør-det-selv-dorullnisse) i julegave fra deg. Og i år har du i allefall ingen planer med å kjøpe gaver før etter at Tre nøtter til Askepott har rullet over TV-skjermen.

Det er for deg vi har laget denne artikkelen. Fordi Halloween er morsomt.***

Men Halloween er i dag, og det begynner å bli dårlig tid! Heldigvis har vi en løsning for deg. Disse kostymene trenger du ikke bruke stort mer enn fem minutter på...

Lykke til!

 

 

*** Kom ikke her med den surmulende "Halloween er bare en importert amerikansk skikk, og nok en måte for handelsstanden å tjene penger på". Dersom du ikke ser gleden i å få lov til å skremme livsskiten av barn i skolepliktig alder uten å bekymre seg for et besøk fra myndighetene, er det ingenting vi kan gjøre for deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning