Video:

Stygge pranks og pene damer

Hva er det som gjør komboen hotte babes og ondsinnet humor så uslåelig?

Publisert Oppdatert

Hvem er det som sier at hotte damer ikke kan være noen råskinn. Ikke vi, i allefall. Her er noen videoer som viser akkurat hvor rå de kan være.

Glem Justin Bieber, glem Gangnam style (men ikke før du har sett den nok en gang, fordi den er aaaaaawesome!), glem... øhh... det har vi allerede glemt. Youtube er best når folk får ut sin indre møkkamann, ved å legge ut videoer av pranks. Hvis man i tillegg klarer å kombinere pranks med sneisne kjei - ja da er vi der vi skal være. Her har vi samlet noen klassikere.


Dagens dobbel.

Hva gjør du når den første pranken er i ferd med å gå i dass? Gå for bjellene. En sikker vinner!Melfjes

Det er ikke for ingenting at noen ting blir klassikere. Dette er en tidløs variant, og her er stikkordet "more is more". Se hvordan hun forvandles en pen jente til å bli den überskumle jenta fra "the Ring" før man rekker å si "finmalt hvete"

Slem, slemmere, denne dama!
Hvorfor er det alltid sånn at jo vondere folk får, jo mer ler vi? Vi skal ikke analysere for mye. Vi kikker heller på denne videoen og ler godt. Spesielt artig er det å høre mannen brøle som en paringsklar gnu i saktefilm. Om paret fortsatt er sammen, vel det sier historien ingenting om.La det skje!

Vi roer ned med en som rett og slett bare er søt, og hvis du lurte;
Nei det er ikke Marit Larsen som er med på filmen.

Nikki and John Så over til det yndige paret Nikki og John. De har en egen kanal på Youtube, der de pranker hverandre nådeløst. En gang i uka legger de ut nye pranks, og det går like mye utover begge to. Vi velger å vise dere en klassiker som aldri går av moten. Og vi kan vel konkludere med at aldri har vel et par fortjent hverandre mer...</p> <p>...kanskje med unntak av disse to:<br/> <br/> </p> <div class="youtube" style="width: 630px; height: 380px;"> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/8SxvDvFuvzU?rel=0" width="630"/> </div> <p>I Prank vs Prank følger vi disse to kommende bidragene til skilsmisse- eller drapsstatistikken gjennom deres utspekulerte hverdag. Denne er en klassiker med 5 på rappen. Enjøy.<br/> </p> <p>Noen andre vi har gått glipp av? Legg det i kommentarfeltet, vel.</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen