Pondus:

Start det nye året med en Pondus-original på veggen!

...og støtt en god sak mens du beundrer verket...

Publisert Oppdatert

Pondus salgsutstilling til inntekt for SOS Barnebyer nærmer seg oppløpssiden. Og du har fortsatt muligheter til å gjøre et varp!

Se for deg situasjonen:

Dere står foran peisen og diskuterer kvantefysikk med 40 av dine nærmeste venner. Latteren sitter løst. Med ett kaster en av dine mer verdensvante gjester (- en ordentlig blære som heter Holger, og som alltid pleier å skryte av sin tre års praksis som hjernekirurg i krigsrammede områder, hvordan han personlig har reddet 15 selunger fra en gjenrast gruvesjakt, og så videre) et blikk opp mot bildet som befinner seg over peisen.

"Er det..? Det skulle da vel aldri..?"

Joda. Det er nok det.
Du møter et ydmykt smil og et lite bukk fra Holger og beundrende blikk fra resten av dine nærmeste venner. Vel vet de at du er Pondus-fan. Men at du faktisk eier en original Pondus, nei det var nesten litt i overkant.

Holger drister seg til spørsmålet om hvor mye du måtte ut for den. Du kan lett blasert smile og si at det ikke er så viktig. " Det viktigste er at pengene jeg betalte går til en god sak" . Dermed fremstår du både som en kunstkjenner og en filantrop. Alt du mangler er en hemmelig identitet, så er du Batman!

Har du lyst på den følelsen? Det trenger ikke være så ille dyrt, skjønner du!

Pondus salgsutstilling som i disse dager foregår på Serieteket i Oslo, rusler mot sin ugjenkallelige slutt den 30. desember. Initiativtaker Håkon Strand er godt fornøyd med både oppmøte og salg av originaler.

Men det er fortsatt noen igjen! Og siden vi vet at ikke alle Pondusfans bor i Oslo, og de som bor i Oslo ikke har mulighet til å ta seg turen innom Grünerløkka i en travel førjulstid, så gir vi dere følgende tilbud:

Vi arrangerer en liten salgsutstilling her på siden. Over denne artikkelen vil du finne et billedgalleri, der vi har nummerert stripene.

Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til oss, der du skriver hvilken stripe du ønsker.

Prisen for en stripe er 6 500 kroner pluss 5% kunstneravgift.

For halvsiden er prisen 9 000 kroner pluss 5% avgift.

Dersom du ikke har anledning til å hente stripen i Oslo, er vi villige til å sende den i postoppkrav til deg.

I tillegg ligger overstående kremstripe til salgs på QXL as we speak, for de av dere som liker spenningen med en auksjon...

Så hva venter dere på? Klikk igjennom galleriet,
velg dere en stripe og hold den av via mail.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen