Star Trek lever igjen!

Til dem som har savnet den originale serien

Publisert Oppdatert

"Space, the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. It's 5-year mission; to explore strange, new worlds. To seek out new life and new civilizations. To boldly go where no man has gone before!"

For snart 50 år siden ble verden introdusert til kaptein James Tiberius Kirk og mannskapet hans ombord på romskipet Enterprise. Målet til skaperen Gene Roddenberry, var å vise deres 5-årige oppdrag gjennom like mange sesonger, men oppdagelsesreisen ble dessverre kuttet kort. I 1969, etter bare tre sesonger, ble serien kansellert.

Dette er nå 44 år siden, men det er likevel håp for at vi kan få oppleve flere episoder! En gjeng med ihuga tilhengere har med CBS (som eier rettighetene) sin velsignelse startet en Kickstarter-kampanje for å fullføre eventyret. Det blir riktignok ikke med den originale besetningen, men hvor mye action hadde man egentlig fått ut av en gjeng geriatrikere? På dekk finner man blant andre Chris Doohan som Scotty (som er sønnen til originalen, James Doohan), og Grant Imahara (fra Mythbusters) som Sulu.

Før kampanjen startet, kom de ut med en pilotepisode kalt "Pilgrim of Eternity", som dere kan se under. Her får vi et gjensyn med guden Apollo fra episoden "Who Mourns For Adonais?", og de har til og med fått samme mann til rollen!

</p> <p>Som dere ser, lover skaperne å holde seg tro til den originale serien for å best mulig gi oss følelsen av at dette er en direkte fortsettelse. Denne forsmaken lover i hvert fall godt, og vi krysser fingre, tær og nesehår for at kampanjen blir en suksess, og at de tre planlagte episodene blir virkeliggjort!</p> <h2>Pondus out!</h2> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning