video:

Slik troller man turist-tullinger i Pisa

Den eneste måten å håndtere idioter som støtter opp det skjeve tårnet...

Publisert Oppdatert

Hvordan kan du vise alle at du er verdens største amatør? Enkelt. Ta et bilde mens du støtter opp det skjeve tårnet i Pisa.

Dersom du vil ha undertegnedes panne til å bryte ut i sinnakviser, så si "Det skjeve tårn i Pisa". At det kroneksempelet på shoddy ingeniørkunst har klart å bli et av Italias største turistmål, er helt ubegripelig.

Og at de i det hele tatt våger å promotere det? Det er det samme som om vi skulle forsøkt å få turister til å komme for å se på en ungdomsskole, der muggen lager rorchach-symboler på vegger og tak, murpusset faller som klasebomber i skolegården og gymsalen står under 10 cm vann gjennom hele høsten. Det er da for svarte ikke noe å skryte at du har hatt udugelige nisser til å gjøre voksen manns jobb?

Og så har man de løkrullene som blir tatt bilder av foran tårnet. Hvorfor tror de at det er kult å ta bilde mens de later som de støtter tårnet? Ser de ikke rundt seg at ABSOLUTT ALLE ANDRE GJØR AKKURAT DET SAMME?! At de ikke er unike som snøflak, men unike som vanndråper.

Vel vel. Nok sinne og frustrasjon. Det finnes nemlig lyspunkt der ute. Heldigvis er det noen som har tatt affære, utover å sitte frådende foran tastaturet. Sjekk ut denne videoen.

</p> <p>Og okay. Skal du ta bilde foran det skjeve tårn i Pisa, så gjør det i det minste slik:</p> <div class="articleInlineImage" style="width: 540px;"> <a href="/upload/modules/articles/articles/image/original/504351634813227363355760.jpeg"> <img alt="" src="/upload/modules/articles/articles/image/large/504351634813227363355760.jpeg" title=""/> </a> </div> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen