Hete sommertips:

Slik gjør du sommeren til den ultimate opplevelse!

Den eneste guiden til sommerferien du trenger! Helt sant!

Publisert Oppdatert

Juli er her, og det er som kjent feriemåneden over alle. Sjansen er derfor stor at du som leser dette enten går ut i ferie, eller snart skal gjøre det. Da kan det være godt med en liten oppfrisking av temaet "sommerferie". Væsjågo!

Grillings:

Late feriedager er ikke komplett uten grillmat. Og selv om skikkelig grillmat skal ha et visst preg av sot og aske, finnes det grenser.

Slik skal det gjøres:

IKKE slik:

Solings:

Selv om du kanskje ikke er typen som ligger og marinerer i sola i timesvis for å bli brun som en Bamsemums, er det viktig å huske solkremen. Du er jo sannsynligvis ute i sola uansett.

Slurver du med solbeskyttelsen kan resultatet bli stygt. Tar du feil av solkrem og brunkrem blir det verre. Se bare nedenfor. 

Slik: 

IKKE slik:

Og I HVERT FALL IKKE slik:

Stupings:

Det kan se veldig imponerende ut når foretar et elegant svalestup. Og tilsvarende latterlig når man mislykkes. Stuping er risikosport. Her får du fasiten.

Slik:

IKKE slik:

Og denne karen har misforstått FULLSTENDIG:

 Bassengbadings:

En av de store gledene med sommeren, er å kunne plaske rundt i et svømmebasseng. Eventuelt i ei balje uti hagen. Eller på fortauet, om det ikke has hage i din husholdning.

Selv om vi i redaksjonen ikke er så veldig opptatt av fremtoningen vår (det vises nok), er det visse grunnregler også for bassengbading. Enkelte ting er rett og slett ikke godkjent.

Slik:

IKKE slik:

Dette var altså noen enkle kjøreregler for sommerferien. Ellers kan du stort sett gjøre akkurat som du vil, men vi har ett siste tips - hvis du er typen som liker å vise deg fram i sommervarmen, kan det være greit å passe på poseringen:

 

Da gjenstår det bare å si god sommer! Og passelig lektyre for lange dager på stranden eller i hengekøya får du selvfølgelig ved å...

abonnére på Pondus!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning