leserbrev:

Skriv leserbrev, vinn abonnement!

Har du spørsmål på hjertet og is i magen?

Publisert Oppdatert

En av sidene som vi koser oss mest med å lage i Pondus (foruten tegneseriesidene, lederen, artiklene og reklamen), er siden med leserinnlegg.

Lesere sender inn mer eller mindre velformulerte spørsmål og får vennlige tips og råd av en særdeles serviceminded nettredaktør. Det kan gjerne bli litt friskt, men det er alltid underholdende lesning.

Dersom du føler du har et spørsmål, eller en kommentar, vil vi gjerne ha mail fra deg. Men det lyt skje fort. Vi må ha din mail innen fredag!

Så da vet du hva du har å gjøre i ettermiddag. Glem alle juleforberedelser og skru av telefonen. Du har en jobb å gjøre.

Skriv til oss om ting du måtte ha på hjertet, unntatt kolesterol. Det skader ikke om spørsmålet er litt Pondus-orientert, selv om det ikke er noe eplemust. Skriv kort, og ikke bli gretten om svaret kanskje blir litt... eh heh... fremoverlent. Husk hva du har muligheten til å vinne...

Og for at alle skal være sikre på når vi må ha mailen, så gjentar vi dagen med store bokstaver. Og som bonus legger vi til datoen:

Fredag 13. desember må vi ha leserbrevet ditt!

Send ditt leserbrev hit.

Skriv "Innlegg" i subjectfeltet.

Ære og berømmelse, og et årsabonnement kan bli ditt!

Dersom du har lyst på et årsabonnement uten RedakToms reaksjoner , kan det lett ordnes.

Abonnér på Pondus, da vel!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning