Skavlans Samlede i salg nå!

Visste du at han litt rufsete men velfriserte fyren fra Gullrekka faktisk er en av Norges morsomste vitsetegnere?

Publisert Oppdatert

Jepp, du ser ham mingle med kulturfiffen hver bidige fredagskveld i beste sendetid på Nrk. Men det er ikke grunnen til at vi i Pondus trykker ham til vårt bryst.

«Pondus anbefaler» er et adelsmerke som blir spesielt utvalgte tegnere til del i en ny albumserie fra Egmont Publishing. I denne albumserien vil Frode Øverli vise fram de beste norske serietegnerne og rutesmedene.

Og Fredrik Skavlan – som har har illustrert bøker og jobbet for aviser som Morgenbladet og Dagbladet – er så god at han får æren av å åpne hele albumserien.

Som Frode Øverli skriver i forordet:
– Fredrik Skavlan har faktisk et ærlig yrke, og resultatet holder du nå i hendene. «Skavlans samlede» er en samling av vitsetegninger og illustrasjoner som beviser at han er minst like bra på papir som på tv. Hans røffe strek og sylskarpe poenger anbefales på det varmeste!

Frode Øverli er fascinert av den helt spesielle stilen, som han ikke kan se er rappet fra noen, og sier at Skavlan har skapt et eget uttrykk som han misunner ham.

Børge Lund – mannen bak serien «Lunch» – er enig med Frode.
– Jeg leser og ler. Som alle andre. Så ser jeg en ekstra gang på ansiktsuttrykkene, klærne, brillene, hundene og tøflene – og ler enda mer. Så gråter jeg en liten skvett over at han får det til å se så enkelt ut.

Fredrik Skavlan er rørt over rosen, men klar over at han får tegnet alt for lite i tv-sesongen.
– Det er fordi jeg har en jobb til. Og fire barn. Og en stor hund. Hunden ser skuffet på meg hver gang jeg setter meg ned for å tegne. 

Skavlans Samlede er i salg nå!

Bestill boka rett fra vår nettbutikk og få den rett i postkassa.

Og går du for hardcover versjonen får du - i tillegg til hardt cover - 8 sider ekstra tegninger og et intervju med Skavlan selv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen