simpsonsuke:

Simpsons beste gjestestjerner

Denne teksten dekker det mest interessante på bildet...

Publisert Oppdatert

Det kan virke som om alle kjendiser har lånt stemmen sin til The Simpsons etterhvert, og vi har lett gjennom alle for å komme fra til våre favoritter.

Denne serien har hatt et vanvittig antall gjesteopptredener, som faktisk til og med overskrider antall episoder. Kjendisene står i kø for å få være med, og legger med glede all selvrespekt og selvhøytidelighet fra seg ved døren for å slippe inn i varmen. Etter mange, mange timer, har vi klart å tynne ut flokken og kokt listen ned til våre 10 favoritter.

(Serien har også hatt en rekke musikalske innslag, blant andre Metallica, Ramones og The Who, men vi har valgt å fokusere på dem med litt flere replikker).

Enjoy!

10. Cheech Marin og Tommy Chong


Episode: 'A Midsummer's Nice Dream'

Duoen har ingen problemer med å gjøre narr av seg selv og deres mest kjente materiale, og avslutter episoden i skikkelig bromance-stil. Et kjært velkomment gjensyn.

9. Johnny Cash

Episode: 'The Mysterious Voyage of Homer'

En av tidenes største, musikalske legender stiller opp som prærieulv i Homers drømmer. Få se et annet program få til noe lignende!


8. Ricky Gervais

Episoder: 'Homer Simpson, This is Your Wife' og 'Angry Dad: The Movie'

I sistnevnte episode spilte han seg selv, en hoven og patetisk ny-kjendis uten selvrespekt, og det er akkurat slik vi liker å se gjestestjernene! De skinner mest når de blir satt i dårlig lys.

7. Steve Buscemi

Episoder: 'Break My Wife, Please' og 'I Don't Wanna Know Why the Caged Bird Sings'

Han spiller den smågale taperen og bankraneren Dwight i sistnevnte episode. Han har en stemme som får negler på en tavle til å høres ut som den vakreste musikk, og et utseende som selv mor har vanskeligheter med å like. Dermed passer han godt til rollen. Zing!


6. Colm Meaney


Episode: 'In the Name of the Grandfather'

Man blir ikke irskere enn Colm Meaney, og han passer dermed perfekt som den lett forstyrrede og smådemente bartenderen Tom O'Flanagan, som lurer Homer og Abe til å kjøpe baren hans etter et sjøslag uten like.

5. Betty White

Episoder: 'Missionary: Impossible' og 'Homerazzi'

Hun er uten tvil verdens råeste dame, og dem som kan kalle henne "bestemor" skal være stolte over det! Hun parodierer sin egen godslighet, og gjør det med både verdighet og stil.


4. Eric Idle


Episoder: 'Scuse Me While I Miss the Sky' og 'Fat Man, Little Boy'

Gjestestjernene gjør det som oftest best når de spiller noen andre enn seg selv, og Idle finner seg ganske godt til rette i rollen som den arrogante dokumentarfilmskaperen Declan Desmond.


3. Richard Dean Anderson

Episode: 'Kiss Kiss, Bang Bangalore'

Han dukker ved en feil opp på Patty og Selmas MacGyver-festival, og blir holdt fanget av dem. Etterhvert får han smaken på sitt alter egos gamle triks igjen, og nekter å dra. En av de beste stemmejobbene i serien!


2. Sacha Baron Cohen


Episode: 'The Greatest Story Ever D'ohed'

Det er vanskelig å vaske bort synet av Borat i sitt minimale badetøy når man tenker på denne fyren, men han gjør en av de beste opptredene i hele serien i denne episoden, som den snakkesalige, israelske guiden Jakob.


1. Stephen Hawking


Episoder: 'They Saved Lisa's Brain', 'Don't Fear the Roofer', 'Stop, or My Dog Will Shoot' og 'Elementary School Musical'

Hvor kult er det ikke at verdens fremste vitenskapsmann stiller opp gang etter gang for en tegneserie, når de teknisk sett bare kunne forfalsket stemmen hans?


Med 400-500 gjestestemmer, er det et mirakel om dere er helt enige med oss, så værsgo' kom med deres egne favoritter i kommentarfeltet!

Og du? Når du først er i det snakkesalige hjørnet, hvorfor ikke ta en tur innom forumet vårt også?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning