Sugen på tegneserieoriginaler?

Utstillingen "20 år med Pondus og venner" gir deg muligheten.

Publisert Oppdatert

Det er atter tid for "sommerens" vakreste eventyr. Nok en gang har oppegående kuratorer samlet det beste av nordiske tegneseriestriper.

Og nok en gang har du muligheten til å sette et rødt merke ved originalene. Dette - har vi blitt fortalt - betyr at gjenstanden er solgt, ikke at den plutselig har konvertert til hinduismen.

Det er nemlig med dårlig skjult stolthet at Strand Comics i samarbeid med Avistegnernes Hus kan invitere til en real seriefest lørdag 13. juni på Oscarsborg Festning utenfor Drøbak.

De har trommet sammen A-laget av skandinaviske humorserieskapere og serverer en salgsutstilling med originaler og trykk av gromsakene. Hva sies til:

• Et knippe Pondus originalstriper 1995-2015

• Stor Lunch-utstilling – originaler, silketrykk, plater

• Rocky originalstriper, malerier, coverart

• Fredrik Skavlan- 30 håndkolorerte Skavlans ark-originaler

• Originaler og trykk av Zelda, Kellermannen, Hjalmar og Firekanta

 

Utstillingen åpner på staselige Oscarsborg Festning ved Drøbak lørdag 13. juni kl 13. Og det vil bli storfint besøk. Både Frode, Børge Lund, Martin Kellerman, Nils Axle Kanten og Lina Neidenstam vil være til stede under åpningen.

Dersom du ikke har anledning til å mingle med fiffen under åpningen, kan vi trøste deg med at utstillingen er åpen i hele sommer.

Nærmere bestemt hver dag fra 13. juni til 31. august - 12:30 til 16:30

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning