Pondus.no Adventskalender:

Luke 22: Dagen før dagen før dagen

Mye moro i dagens advenskalenderluke

Publisert Oppdatert

Pop-up-shopen med tegneserier og salgsutstilling på Grünerløkka har vist seg svært populær. Det meste som ble hengt opp 1. desember, ble nærmest revet av veggene!

I dag kan vi skilte med besøk av den stadig oppadstigende tegneseriestjernen Børge Lund, som vil sitte klar med signeringspennen fra kl. 17:00 og utover.

Les mer om akkurat dette på Facebooksiden til Strand Seriegalleri

Både Pondusstripene og Rutetidtegningene har solgt som varme vafler på et korpsstevne. Vi har lovet disse lykkelige kjøperne at de skal få hente sine kunstverk fra 15. desember.

Men... men... Er utstillingen over da? Ingenlunde!

Vår mann Frode gått nemlig gått i arkivene sine og valgt ut striper, ruter og illustrasjoner ra absolutt øverste hylle. Disse har vi stått på som nissens alver på lille julaften med å henge opp. Dermed har vi en splitter ny utstilling fram til julaften i galleriet, fra og med i dag. Førstemann til mølla!

Pondus-utstillingen blir et lite utvalg av de aller første Pondus-stripene fra 1995 og 1996, og et knippe stjernestriper fra de aller nyeste tegnede stripene, fra perioden 2013-2015, som vi mener viser at Pondus-serien er bedre enn noen sinne, i sitt 20. år!

Rutetidvitsene blir publisert i vår kalender frem til jul, så heng gjerne med på det.

Dersom du ikke har nerver og tid til å vente, kan du sende en mail til [email protected] så vil vi sende ut pdf-er med utvalg av det utstilte materialet. Henvendelser vil håndteres i kronologisk rekkefølge.

Prisen pr Rutetidtegning er 3000 pluss 5% kunstneravgift.

For Pondustegningene 6000,- pluss 5% kunstneravgift

Du må også gjerne møte personlig opp i galleriet for å ta praktverkene i eget øyesyn.

Adressen er

Adressen til popupshopen er

Olav Ryes Plass 7
0552 Oslo

Inngang fra Markveien

Åpningstider 10:00 - 20:00

Klikk gjerne inn på Strand Seriegalleri på Facebook for flere opplysninger.

Velkommen!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning