Juleheftene i salg på mandag!

Glem Sølvguttskråling og svette akevittglis, her er julas viktigste tradisjon

Publisert Oppdatert

Jesusbarnet fikk gull, røkelse og myrra av De hellige tre konger. Unyttige tøysegaver og en ren nødløsning, som de ble nødt til å kjøpe underveis, fordi de hadde glemt juleheftene.

Men VI har ikke glemt juleheftene, og den 23. november finner du dem i butikkene!

Pondus får to gaver av sin svigermor i år, et raclette-sett og boka «Skikk og bruk – en innføring i normal folkeskikk». Hva han gjør med disse, må du kjøpe heftet for å finne ut, men vi røper vel ikke for mye når vi sier at gavene verken blir lest i eller laget mat med. Hva er forresten raclette, egentlig? Vi trodde det var navnet på en fransk voksenfilm.

Ellers inneholder årets julehefte en utkrøpen quiz, underholdende seriehyllester til Frode i anledning 20-årsjubileet, Arnes nøttemix – og ikke minst et kresent utvalg Pondusstriper. Om ikke stripene er kresne, så er de i hvert fall valgt ut av en kresen redaktør. Han drikker nemlig kun akevitt som er solgt over disk.

 

I Rutetid har man forsøkt å avironisere jula. Det er på tide å kjenne de gode, gamle, ekte julefølelsene strømme som kjølevann gjennom en atomreaktor.
Det var i allefall briefen bidragsyterne fikk. Så gjenstår det å se om de har klart å finne julen glødende og varm i sitt hjerte. Vi tror det.

LUNCH forteller blant annet om hvordan det går når Kjell får i oppgave å kjøpe firmaets juletre. Hans strategi er å vente på at juletrærne skal komme på salg. I desember. En plan som feiler med stor margin. Men desperate tider skaper desperate ingeniører, og Kjell går langt utenfor egen komfortsone når han drar ut i skogen på juletreslang.

 

Alt i alt er vi overbeviste om at disse bladene - og gjerne NEMI til lillesøsteren din - vil være selve stjerna i julegrana, mandelen i grøten, nissen på loven og nøttene i Askepott denne jula!

I salg mandag!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning