Eliteserien 17 i salg!

Vi kjører ekstra fokus på vår nye trusesmelter Eddie...

Publisert Oppdatert

Det vil alltid være pikebedårere i Pondus. Når Jokke er ute av gamet, og Hugo og Ivar aldri egentlig var på banen, er det godt vi har Eddie, som skårer jevnlig.

Forsidepik*en denne gangen er dermed Eddie, en svært kvantitetsbevisst kar, som benytter ethvert sjekketriks som er nyere enn å klubbe dama i hodet og slepe henne tilbake til hulen. Eddie elsker kort sagt kvinner, men er like redd for ekteskapet som for ektemenn.

Et sted går imidlertid grensen også for Eddie – og det viser seg å være ved fylte 57. Heldigvis har Pondus’ Pubs klientell lang erfaring med å lyve på alderen, så en og annen lystig AFP-pensjonist har nok også fått sitt.

Ellers oppdager Jokke på et ugudelig tidspunkt at det sitter en liten gutt i naborommet og hyler, men får opplyst av Camilla at det er hans egen sønn.

Vi får vite at det er colakorken: ”Dra meg rolig inn i Mazda’n!” som gir Ivar dobbeltstemme når det skal velges ny formann i Colakorkforbundet.

Og Ponni-Petra våkner fra koma for å levere replikken: ”Alle traller som ikke handler om mamma, trucking og tung drikking, suger muldyrballe!”

Alt dette, og mer til i Pondus Eliteserien 17, som er i salg nå.

Hvorfor ikke abonnere på hele sulamitten?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen