Nytt Pondus i salg:

Vi trives best i åpne landskap!

Og det er en viktig grunn til det...

Publisert Oppdatert
Thar she blows!
Thar she blows!

«Jag trivs bäst i öppna landskap» synger den rufsete svenske rockeren Ulf Lundell. Og omgangstonen i Pondus-redaksjonens åpne landskap har også begynt å bli litt rufsete i det siste.
 

For to av de fire i gruppen vår – de to karene – har nemlig hengt seg opp i Ulf Lundells tredje tekstlinje: «Jag trivs bäst i öppna landskap, där vindarna får fart.» Så titt og ofte lar vi vindene få fart, ofte ledsaget av munter pantomime, der pekefingrene blir flammende seksløpere.   
De to jentene i Pondus-redaksjonen er tydeligvis ikke glade i Ulf Lundell. De sukker oppgitt hver gang vi gir oss selv litt vind i håret – en formulering du skal slippe å tenke for mye på. En av dem truet sågar med å anmelde oss til sjefen for «anal trakassering».
Vi gutta hevder imidlertid med styrke at det er viktig å ikke glemme at vi er en underholdningsbedrift. Hvis alt bare skal være måling av lesertall, grafer og prosentregning, så blir arbeidsdagen trist. Det må kunne utføres litt olfaktoriske skøyerstreker når presset blir for stort. Og da mener jeg både det innvendige og det utvendige presset.
 

Det du nettopp har lest var lederen for Pondus nr 6. Som er i salg nå.

Jepp! Når den kaldeste sommeren siden det historiske uåret 1742 er her, kan du krype opp i sofakroken og raggsokkene med intet mindre enn et dobbeltnummer av Pondus. Det egne quiz-bilaget kan du bruke til å finte ut andre klimaflyktninger med utkrøpne spørsmål om gitarhelter og engelske havnebyer.

Bortsett fra det, kan du blant annet lese om følgende:

  • Stopp pressen! Stor salgsutstilling der du blant annet kan kjøpe originaler fra seriene Pondus, Rocky, Hjalmar og Zelda åpner på Oscarsborg i Drøbak lørdag 13. juni.
  • Radio Gaga: Brita begynner på dansekurs og får vite av instruktøren at «det er ikke mulig å lære deg en dritt».
  • Storefri: Vidars baller har hengt til pynt siden oktober. Det er på tide med en dobbeldate!
  • Zelda presenterer: «Du vet at det er på tide å gjøre det slutt når …»
  • Selge leiligheten eller rydde? Ivar opplever et universalt dilemma vi med et x-kromosom med brukket bein kan kjenne oss igjen i.

Vil du kanskje abonnere på bladet? Da har vi et kanontilbud til deg. Ett års Pondus og en helt konge termokopp for kun 469 kroner!

Bestill Pondus-abonnement her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning