Pondus nr 2 i salg fra NÅ!

To må man være, og toer'n må man ha...

Publisert Oppdatert

Var det ikke på høy tid å gi ut Pondus nummer 2 nå som måneden nesten er slutt?

Jo, men måneden er ikke så nær sin ende som du kanskje tror, for det er skuddår i år! Men nok spissfindigheter. Her er litt av det du finner i februarnummeret:

EON:
Vi hater å innrømme det, men disse stripene, der Tetra møter Ljåmannens læregutt, er noe av det morsomste i hele bladet. Og sjelden har uttrykket «dødsgøy» passet bedre.

Radio Gaga:
Tobben må få av-gannet bruktbilen sin, etter at den forrige eieren (en sjøsame) tok kjerringa på fersken med en annen i baksetet og gannet både folk og bil i affekt. Og både runebomme og beatbox må tas i bruk for å få av-gannet det ulykksalige kjøretøyet.

Ingen plan B:
I denne artikkelen finner du ut hva Napoleons invasjon i Russland, en tiåring som ikke får spille dataspill og Liverpools mer enn 25 år uten ligagull har til felles.

Pondus:
 I fotballkamper kan det i utpressningsøyemed lønne seg å vite hvem av motspillerne som har blottet seg på bingoens handikap-toalett.

Hjalmar:
Når det siste du husker fra kvelden før er en dobbel whisky, så er en dobbel barnebursdag det siste du trenger dagen etter.

Som sagt er denne fortreffelige samlingen humoristiske perler i salg i dag, men dersom du har lyst å finne ut litt før de andre "ke det går i", så har du muligheten til å abonnere på bladet!

 

 

For tiden kan vi friste med en snasen liten kombo-pakke av Pondus-abonnement og 12 Sumo-abonnement til en ørliten slant penger.

Bestill Pondus+SUMO-abonnement her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning