Pondus anbefaler:

Trolsk julestemning i EON!

Fra koko-fabrikken på Sotra har det nok en gang kommet tusjmagi.

Publisert Oppdatert

Lars Lauvik. Man kan hate eller elske ham, men holde seg likegyldig? Aldri.

For den tilfeldige leser kan tonen mellom Lars Lauvik og redaktør domroT virke like hjertelig som mellom Torbjørn Jagland og Geir Lundestad. Det er ikke få spaltemetere som har trillet ut av Løklings tastatur, som har handlet om Lauviks noe lemfeldige omgang med deadlines.

På den annen side har Lauvik i tegnet form formidlet Løklings lemfeldige omgang med dameundertøy og storfe. Så det er vel uavgjort så langt.

Så langt.

På lederplass i årets EON-hefte går Løkling langt i å legge skylden for oljekrisen på et par smale skuldre fra Sotra. For at det igjen skal bli balanse i kosmos, forventer vi den brente jords taktikk og dulgte hentydning til utagerende hesteskjending blant redaktørkorpset i neste Pondus-blad.

Den tid, den sorg. I mellomtiden kan vi nyte Lauvik i storform i dette albumet, som kan glede fansen med blant annet en stemningsfull og vakker spesialtegnet julehistorie, der Tetra rømmer til skogs og finner noen andre å feire julen med.

Ellers får vi blant annet vite sannheten om Marianne Aulis maleteknikker, Gud som ufrivillig blotter, et mørkt eventyr om snømannen Kalle, samt masse annen svimmel galskap fra Sotras mest oppegående pleiepasient.

EON - Tolvte time er i salg NÅ!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning