LUNCH:

Satser på signeringsrekord i Oslo?

Hjelp Børge Lund å gruse Justin Bieber. Hold av 12. og 13. desember...

Publisert Oppdatert

Vi skulle gjerne sett at Norges tegneseriekronprins tok skalpen til Justin Bieber når det gjelder autografer i Oslo både i morgen og torsdag.

Vi gidder ikke terpe mer på hvor populær Lunch-serien har blitt, men nøyer oss med å gratulere Børge for å virkelig å ha skutt gullfuglen med en pil av platina.

Vi ønsker likevel å gi han litt mer enn en eske Gode Ønsker og vindusspylerveske til jul. Vi kunne tenkt oss å gi ham en plass i Guinnes Rekordbok. Og vi trenger din hjelp.

Vi vet at Justin Bieber på sitt Oslo-besøk i høst signerte nøyaktig 3 268 autografer mens han var her. Vi vet også at dette er mulig å slå.

Dermed har du en gyllen mulighet til å treffe mannen bak serien, slå av en liten prat og få en signatur og kanskje en tegning i et julehefte, eller en gips, beinprotese, glassøye - i det hele tatt. Et kjent norsk ordtak sier Alt som signeres kan, signeres vil, sa mannen og signerte alt. Og Børge har tenkt å leve opp til dette ordtaket.

Alt du trenger å gjøre, er å stille mannsterk (eller kvinnsterk, her diskriminerer vi ingen) opp på to tider og steder i Oslo.

Børge har ligget i hardtrening og kjørt åtte timers intensiv autografoptimalisering og vristsving hver dag siden 12. august for å være klar til disse øktene. Resultatene av all treningen vil betale seg når han sitter med nykvesset tusj i tegneserieavdelingen til

bokhandelen Tronsmo
onsdag 12. desember mellom klokken 16:00 - 17:00.

Ingen anledning onsdag? Fortvil ikke. Børge vil forhåpentligvis ha nok energi inne til å fullføre ekstranummer dagen etter. Nærmere bestemt

Tanum på Oslo City
torsdag 13 desember mellom klokken 16:00 og 17:00.

Vil Børge klare å gi Bieber en på nesa? Det er det kun du som kan avgjøre.

Vel møtt!

PS: Dersom du ikke har anledning til å hjelpe til, kan vi likevel friste med både Lunch-kalendere, minibok og julealbum til salgs her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen