Samlivsguide for kvinner

Menn er så enkle i hodet at vi blir vanskelige å bo sammen med...

Publisert Oppdatert

"Women; Can't live with them, can't live without them..."

...men det er ikke dermed sagt at det er noe lettere å være i et forhold med en mann. Noe som egentlig er ironisk, ettersom de fleste menn er ganske enkle individer. For å sikre et godt forhold, og samtidig unngå mentale senskader, har vi satt sammen en liten guide, slik at dere kan forstå mannen litt bedre:


Tankene våre får dere aldri!

Om menn sier at de faktisk ikke tenker på noe, så stemmer det som oftest. Det er nemlig ikke uvanlig at vi lar hjernen hvile. I de få tilfellene vi lyger, så er det bare for å skåne dere. Kvinner vil uansett ikke vite hva menn egentlig tenker på, så hvorfor spørre?


Kjærlighetstriangel
Når dere går inn i et forhold med en mann, må dere belage dere på å dele ham med TV, PC og andre ting med skjerm. Om han ikke enser dere, er det bare til å vente til fotballkampen er ferdig, eller til den pixellerte rørleggeren har reddet prinsessen. Om dere virkelig vil gjøre ham glad, stemmer dere i med supportersangene, eller utfordrer ham til Mortal Kombat!


Ha tålmodighet
Ingen mann med respekt for seg selv ber om hjelp. Om bilturen til foreldrene dine havner i fremmedspråklige strøk, så er det fordi en eller annen dust har montert misledende veiskilt. Kartet skal ikke brukes, uansett om mannen har retningssans som en snurrebass. Om hagebenken Göran ligner mer på et St. Hans-bål, så er det bildet på bruksanvisningen som er feil, for "det er slik den egentlig skal se ut"...


Vis barmhjertighet
De fleste menn kan lese, både blader og bøker. Bare ikke forvent at han skal kunne lese de subliminale beskjedene dere syr inn i tekstmeldinger, eller legge merke til det smått justerte tonefallet i setninger som "Gjør som du vil" og "Det går helt greit for meg". Om han stadig må være på utkikk etter skjulte meldinger, kommer dette til å ha samme effekt på hodet hans som å varme egg i microen.


Da håper vi dere har litt bedre forståelse for mannehjernen! Menn kan også printe denne ut og ta den med seg på første date. Se på det som en "Read me"-fil...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen