Det med liten skrift:

Regler på pondus.no

Før vi lar deg slippe dine klamme pølsefingre løs på våre prikkfrie sider, er du nødt til å lese dette.

Publisert Oppdatert

Du er medansvarlig for at alle får hyggelig opplevelse her på pondus.no. Vi vil ikke ha følelsen av å se på dårlige realityserier når vi leser kommentarene dine. Dermed er det viktig at du følger noen enkle kjøreregler.


Før du bestemmer deg for å svare på en kommentar, så les gjennom følgende:

Din kommentar må bidra på et vis til vi diskuterer under dette innlegget. Dersom vi snakker om for eksempel puppene til Maradona, så holder vi oss til ting som relaterer seg til Maradonas pupper. Da begynner vi ikke plutselig å snakke om Kiss eller liknende, som for eksempel hvor lite Pondus du synes det er i Pondusbladet.

Personhets og drittslenging får du drive med i Kranglefantens Korner på forumet vår. Ikke i kommentarfeltene.

Ikke trykk på “SEND” før du har lest igjennom og luket ut skrivefeil i det du har skrevet. Husk at vi får ikke et annet inntrykk av deg enn det du fremstår med i kommentarene.

Prøv å unngå banning.  Vi har ingen fast regel på dette, men husk at det ikke er spesielt stilig å lese et innlegg som er pepret av svineord. Vi forbeholder oss retten til å sensurere de groveste ordene, alt etter dagsform.

Ikke bruk navn fra Pondusuniverset som brukernavn, dersom du da ikke heter det i virkeligheten.


Her kommer det med liten skrift, men med normal skrift, for your reading pleasure. Ikke kom å si at vi ikke yter service!

Personopplysninger
For å kunne drive Pondus.no er vi nødt til å samle inn en del data om de som bruker nettstedet, såkalte personopplysninger. Dette gjør vi for å:

• Kunne vite hvem som svarer på konkurranser

• Kunne gi hver bruker en unik identitet og beskytte denne slik at andre ikke får tilgang til den.

• Sperre tilgang for de som bryter reglene.


Vi behandler disse personopplysningene etter Personopplysningsloven og Forbrukerombudet og Datatilsynets retningslinjer. Det betyr blant annet at:

• Vi ikke gir fra oss eller selger disse opplysningene til andre bedrifter.

• Vi kommer til å bruke opplysningene til å lage ikke-personlig statistikk

Kommersialitet
Egmont er en bedrift med en rekke produkter, med alt fra trykte seriehefter til innhold til mobiltelefoner. Pondus.no kommer jevnlig til å inneholde annonser for disse produktene. Deal with it.

Nyhetsbrev
Medlemmer av Pondus.no med ujevne mellomrom motta nyhetsbrev til sin epost, med informasjon, gode tilbud og annet snadder.

Brukergenerert innhold.
Alt brukergenerert innhold skal følge norsk lov, og du skal ha rett til å legge det ut. Pondus kommer til å fjerne materiale som er i strid med loven. I særlig grove tilfeller kan vi bli nødt til å kontakte politiet. Vi lover å varsle brukeren når dette skjer. 

Husk også at en etter norsk lov må ha tillatelse fra alle på bilder før de kan legges ut på nettet.

Hvem eier innholdet?
Det innholdet brukerne lager, har brukerne selv opphavs- og eiendomsrett til. Pondusmateriale er © Frode Øverli og Strand Comics.

Øvrig materiale er © Egmont og de respektive skribenter.

Dett var dett! 
Kos dere videre.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen