øresus:

Queensrÿche - Queensrÿche

Queensrÿche 2.0 er klare for toppen igjen!

Publisert Oppdatert

"Hvem? Queensrich...? Åjaaa, de som hadde den der Operation Mindblown eller noe sånt? Trodde de var dau, jeg..."

Niks! De lever, men bandet har visstnok gjennomgått et bittert brudd, verdig en latinsk såpeserie. Men, i stedet for å legge hatten på hyllen, har de fortsatt hver for seg. Frontmann Geoff Tate startet sitt eget Queensrÿche, mens resten av medlemmene fortsatte med Todd La Torre bak mikrofonen. Dette er en anmeldelse av sistnevnte gruppes nyeste album.

Bandet har gjort det greit nok siden Operation: Mindcrime, men det er minst ti år siden sist de kom i nærheten av noe som ville vært en gjenganger i platespilleren vår. Dette selvtitulerte albumet markerer en ny start, og det virker som om bandet har mye oppspart energi! Nykommeren La Torre er også et friskt pust, og hevder seg fra første note. Faktisk minner både vokalen og musikken mye om Pagan's Mind, noe som virkelig er et kvalitetsstempel. De har beveget seg langt nærmere den progressive rocken som gjorde dem kjente, og er både mer kreative og melodiøse enn de har vært på lang tid.

<br/> <br/>Dette er virkelig en minneverdig plate, og låter som 'In This Light', 'Spore' og 'Open Road' kommer garantert til å feste seg på hjernebarken! Sammen med disse fengende hitene, finner man også litt mer utfordrende spor som trenger litt tid på å blomstre, men gevinsten er vel verdt et par ekstra gjennomspillinger! Det er en ny tid for Queensrÿche, og Geoff Tate kan ta seg en bolle!</p> <h1>8 av 10 konger!<br/> <br/> </h1> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen