Dette er ille!

Premier Leagues verste overtramp

Publisert Oppdatert

Fotballspillere og musikk er en dårlig ide. Men akkurat hvor dårlig visste vi ikke før vi snublet over disse klippene.

Det var under researchen til fotballens beste frisyrer vi snublet over noen youtubevideoer som elegant fjernet de siste rester av uskyld fra våre sterkt pregete sinn. Våre helter, i mitt tilfelle mine barndomshelter, har laget noe de har baller til å kalle musikk. Disse sangene er gyldige grunner til at spillere burde låses inne på lydtette anstalter når de ikke er på kamp eller trening, for både fansens og deres egen skyld....

Til tross for at Paul Gascoigne rapper på denne videoen holdt den likevel2. plassen på britiske hitlister. At millioner av briter frivillig har hørt på denne sangen er etter vårt syn et mer skremmende historisk faktum enn at George Bush jr fikk gjenvalg.


Andy Cole var storscorer for Newcastle, Man United og Blackburn og burde definitivt holdt seg på banen og bare der. Selv når han hadde brukket begge beina var han en bedre spiller enn artist....Ian Wright skammer seg over denne sangen, det gjør vi og.


Chris Waddle og Glenn Hoddle knuste både ungpikehjerter og en del trommehinner med denne sangen. Ikke engang navnet har de fått til: Hoddle & Waddle hadde antydet at de hadde et snev av selvironi, men Glenn & Chris viser at denne sangen er alvorlig ment. Skremmende!Flere Liverpoolfans vi kjenner nekter for at denne sangen noensinne har blitt spilt inn. Det skjønner vi godt!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning