Pondusbladet:

Pondus nr 1 i salg!

Vi har laget nr 1 og nå skal vi gå i gang med toer'n.

Publisert Oppdatert

Tok du'n? Vi beklager så mye...

Det var enten det, eller et ordspill på Batman, og da vet du hvilken retning vi alltid velger...

Overskriften kan – foruten å fungere som bajsehumor – tipse den våkne forbruker om at Pondusårgangen har hatt (heh) stabelavløpning.

 • Pondus:
  Günthermann er ikke noen pudding, men han tar mål av seg til å rydde opp i dem. Husk lortepose når du er ute med bikkja, ellers kan du bli rammet av en stuttvokst tyskers revansje. Og germanerne kan den slags!

 • Hjalmar:
  Denne sjekkefrasen til nettdating skal dere få gratis, folkens: «Jeg ser etter den rett å slå meg til ro med, etter å ha hatt et antall jenter som burde få Gene Simmons og Rune Rudberg til å skamme seg.» Husk, det er viktig å få henne til å føle seg spesiell!

 • Zelda:
  Jepp, den frekke og brautende feministen med store drømmer og dårlig evne til å gjennomføre dem er tilbake. Med frekke poeng og befriende sjølironi i skvalpende bøtter og spann. Faktisk får den leggbehårede Zelda fast plass!

 • Favoritter:
  I denne spalten håper vi å lure norske kjendiser til å kåre sin favoritt-Pondus. Vi i redaksjonen griper sjansen til våre egne 15-sekunders berømmelse ved å utnevne oss sjøl til kjendiser for å kickstarte ballet.

 • Radio Gaga:
  Brita starter blogg. Hovedvekten legges ikke på cupcakes og matpakker som ser ut som Det sixtinske kapell, men på tips om vinkelsliper-kjøp til bedratte medsøstre

 • Lunch:
  Kjell gir følgende evaluering av Thorsen som leder: «Involverer seg lite i de ansattes hverdag, og virker mer interessert i overordnede prosesser enn hva den enkelte bruker tiden sin på.» Ikke rart Kjell er storfornøyd!

   

All denne moroa kan du få, dersom du går i butikken og plukker opp noe som ser slik ut:

Eller du kan gjøre som alle fornuftige mennesker, nemlig la postmannen bringe bladet, pent innpakket i plast, direkte til din postkasse.

Abonnér på Pondus her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen