Pondusbladet:

Pondus 2 i salg!

Legg merke til at vi ikke tyr til billige ordspill denne gangen...

Publisert Oppdatert

Denne gangen har vi heller valgt å gi lytehumoren et ansikt!

Har du sagt A må du si B. Har du kjøpt nummer 1 må du kjøpe nummer 2. Og har du ikke kjøpt nummer 1 er det pinadød og pine på tide å kjøpe nummer 2 likevel! Jepp, nå har du sjansen.

Pondus:
Det måtte skje! Den overhendige vekten ble for mye å bære og Pondus må begynne å gå med nesestativ. En ydmykelse som ikke står tilbake for voksenbleier eller sko med borrelås.

Hjalmar:
Viggo synes nettdating er bra, siden han da kan ha «en avslappet klesstil». Med andre ord kun sitte ikledd pizza, cola og en boxer med lang ansiennitet (eller «long fartstime», som de sier på engelsk).

Zelda:
kommer inn på kunstskole! Opptakskomiteen bøyer seg i støvet og uttaler: «Det ser ut som dritt, hun kan verken tegne eller skrive og det er helt uforståelig for vanlige mennesker. Hun kan nå så langt hun vil, denne jenta!»

Mer Pondus:
Noen ganger lurt på hvordan en Pondus-stripe blir til? Ikke vi heller, men vi viser likevel skapelsesprosessen i et informativt oppslag.

Rogers venner:
Jorunn Hanto-Haugse oppfyller nynorskkvoten vår og er morosam på kjøpet!
(Særdeles relatert reklame: Klar for mer nynorsk? RedakToms tungfolkband Blodsmak spiller i Oslo i morgen)

Radio Gaga:
Preben og Wo får samfunnstjeneste på et sykehjem etter å ha meid ned ei pølsebu i fylla. Ikke spør!

Lunch:
Den belegg-galvaniserte kaffekoppen til Kjell forsvinner og han blir nødt til å sette i sving en etterforskning som gjør at Sarah Lund i Forbrydelsen bare kan gå og legge seg med hvem som helst.

Nok en gang har du to valg. Det ene er å være såååå 2012 og faktisk gå i butikken for å kjøpe bladet.

Det andre er å være helt 2013 og få andre til levere bladet i postkassa di. (Selv om postkasse strengt tatt er ganske 2012....)

Abonnér på Pondus, da vel!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning