gullrekka:

Nytt på nytt med Pondus!

Vi sikret oss en plass på Norges morsomste debattpanel.

Publisert Oppdatert

50 000 kroner kan brukes til så mangt. Vi valgte å bruke dem på å se en voksen mann svette i beste sendetid på TV.

Førstkommende fredag er det atter duket for leik og spel i TV-ruta. Hvert år auksjonerer nemlig Nytt på Nytt ut en gjestestol i programmet i forbindelse med den årlige TV-aksjonen.

Tidligere år har det gitt oss relativt forglemmelige seanser med dårlig skjult produktplassering og pinlige pauser. Selv om Nordgrøttlias Kraftlags daglige leder setter julebordet i brann med sine svenskevitser og spot-on parodier av Tor-Erling staff og Yngve Hågensen, blir det ikke dermed sagt god TV av det.

Men nå kan det bli andre baller. Vi har nemlig flesket til, og pent plassert ved Knut Nærums side vil man finne vår egen Pondus-redaktør Tormod Løkling. Han ble solgt for femti laken, og pengene gikk alle til årets TV-aksjon.

– Jeg grugleder meg, men stoler på at klipperen gjør jobben sin hvis jeg faller i transe eller mister kontroll over lukkemuskelen, uttaler vår staute redaktør.

Det var markedsjefen for Pondus, Gry G. Kraft som søndag kveld bestemte seg for å støtte en god sak og samtidig selge sin kollega. Pengene går uavkortet til tv-aksjonen, som igjen har sendt dem videre til Norsk Folkehjelps arbeid for rydding av miner og klasebomber.

– Jeg visste ikke at det var så god pris på 85 kilo middeladrende mann, sier Løkling og legger til:
– Det er flott å kunne støtte en god sak ved å drite meg ut for et rekordstort publikum.

Tormod Løkling er ikke ukjent med både rikskringkastingen og Knut Nærum. Han skriver Donald-historier sammen med Nærum og kåserer hver uke i Herreavdelingen på NRK P1. Han har tidligere uttalt at han har et godt radiofjes.

Vi krysser fingrene, men hva tror du? Kommer dette til å bli det beste siden borrelås på joggeskoene? Og hva bør domroT snakke om?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen