tegneserier:

Nytt LUNCH-album i salg!

On my command - Unleash Kjell...

Publisert Oppdatert

Det er alltid stas å være til stede når en klassiker blir skapt!

I så måte føles det ekstra stas å være med på dette, siden Lunch og Pondus.no alltid har hatt et godt øye til hverandre. Lunch har i løpet av kort tid etablert seg som en av de mest populære stripeseriene i Norge i dag.

Og det er jo ikke så rart. Laserskarpe observasjoner om kontorlivet og et persongalleri som vitner om litt for mange timer tilbrakt i kontorlandskap, gjør at alle kan kjenne seg igjen i serien.

Og nå er det tid for et nytt spesialalbum, der Børge virkelig har overgått seg selv!

Denne gangen heter herligheten Team Spirit, og frontes av en 9 siders spesialshistorie, der Kjell tar ansvar for en teambuildingtur. Denne historien viser virkelig hvor god Børge har blitt til både å fortelle lengre historier, samt å tegne.

I tillegg kan albumet by på klassiske striper, en presentasjon av ulike møteplagere, samt en titt på Lunchs spede begynnelse.

LUNCH på iPad!

Nok en gang har vi jobbet som hamstere på ritalin for å få laget en utgave for ditt nettbrett (såfremt du har et med en frukt på baksiden).

Vi har tatt til følge innspill etter første release, og kan nå friste med en utgave der brukeropplevelsen er som fløyel.

I tillegg har vi beefet opp iPad-versjonen med litt ekstra snadder. Børge har kommentert noen av sine morsomste striper, samt at du får en ekstra artikkel om hvordan serien går fra skisse til ferdig tegneserie.

Denne vil du ikke gå glipp av!

Og har du den ikke fra før, kan du laste den ned her

MER MORO:


Les nye striper av LUNCH hver dag her hos oss.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen