Barnskidåkningsrenn

Northug VS Sverige

Hvem kommer seirende ut av duellen? Svaret får du her! Kanskje!

Publisert Oppdatert

Sverige og Petter Northug jr har konkurrert mot hverandre i årevis, og Northug har som regel endt opp øverst på seierspallen. I disse tider pågår OL for fullt, og knivingen mellom de to når nye høyder. Hvem er egentlig best?

Å slå Petter´n blir tydeligvis stadig viktigere for Sverige. Mens andre land konkurrer mot hverandre i OL, er svenskene målsetting i OL tydeligvis å ta flere medaljer enn Petter Northug jr. Og nå ser det ut til at målet kan være innen rekkevidde; Northug har jo ikke tatt på seg gulljakka så langt under OL, og svenskene ruller seg som krokodiller i et barnebasseng i ren skadefryd.

Det er ikke så rart at sursöta bror har fått et lite oppheng i trønderen, så mange spydige meldinger som han har slengte over grensa de siste årene. Thug-en har vært ute etter å provosere, og svensk presse har bitt på agnet som en sulteforet gjedde på en dobbel cheeseburger med sildesalat. (What? Okay, Scheris - Ikke mer aprikos-schnaps i arbeidstiden på deg. -RTom)


Petter Northug slik svenske barn kjenner han: En gris med nebb, muligens i slekt med Ghengis Khan.

Nå om dagen virker det nærmest som om svenske tabloidaviser forsøker å presse Northug til å legge opp, selv om de har han å takke for brorparten av avissalget de siste årene; mannen har jo (nesten) fått langrenn til å bli en underholdende idrettsgren, og det er ingen liten prestasjon.

Fåglarna må vita hva de skulle skrevet om hvis de ikke stadig hadde blitt foret med friske sitater av den frekke flisa fra Trøndelag, siden deres egne skiløpere er like dørgende kjedelige som han amerikaneren som giftet seg med prinsesse Madeleine.

Vi satte opp noen objektive punkter for å avgjøre denne duellen en gang for alle. Vinneren av de forskjellige kategoriene nedenfor er satt i kursiv. Altså på skrå, hvis det er noen svensker som leser dette. 

Bordtennis

Sverige: Cirka ørten OL- og VM-gull i bordtennis
Northug: Ingen gull i bordtennis


Bil

Sverige: Volvo og superbilen Koenigsegg
Northug: Audi A7


Sponset av ukeblad

Sverige: Er ikke sponset av noe ukeblad
Northug: Sponset av Vi Menn

 

Kjent for:

Sverige: Kjent for kjøttboller og IKEA
Northug: Fra Trøndelag, kjent for sodd og City Lade

Fotballferdigheter:

Sverige: Fast inventar i fotball-EM og VM
Northug: Spiller for Mosvik IL i 6. divisjon


Nasjonalitet

Sverige: Svensk
Northug: Norsk

En rask hoderegning viser altså at dette endte 3-3, og vi er like langt. Derfor trenger vi DIN hjelp:

Hvem vinner duellen, Petter Northug jr eller Sverige? 

Kom med argumentene i kommentarfeltet.

En sikker vinner uansett:

Abonnér på Pondus, da vel!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen