Advarsel: Ørene dine vil blø!

Norges verste supportersanger!

Publisert Oppdatert

Førstkommende lørdag er det seriestart Tippeligaen, noe som gjør at vi atter en gang må stille spørsmålet: Hva er det som gjør kombinasjonen fotball og musikk så til de grader ubrukelig? Vi har funnet Norges verste supportersanger.

Vi på pondus.no allerede tatt for oss fotballsparkernes egne synder på musikkfronten, men vi skal nå fokusere på torturen av ørekanalene som supporterne i anfall av misforstått patriotisme prakker på sitt favorittlag.

Det hele er en nedadgående spiral. Supportersangene skal fyre opp og motivere spillerne på banen. Dessverre har ikke spillerne noen mulighet til å gi tilbakemelding på disse grusomme overtrampene, annet enn å spille utrolig dårlig. Hvorpå det lages en ny låt, som skal virke enda mer oppildnende, men som bare må ses på som ren straff. Og disse sangene skulle selv vært straffet.

Ulsteinsangen til Hødd:

Nå gir vi jernet, karer! Heeeyyyy! Syng med alle sammen!!
Mvh Landstads Salmebok

Sogndal:

Keyboardlyden i denne hymnen, i likhet med brorparten av supporterne, hører først fremst hjemme i et hjemmesnekret garasjedanseband, og ikke på en fotballbane. Den overdrevne dialekten er sikkert veldig vakker for dere, men den er ganske slitsom å pine seg gjennom for alle oss andre.


Odd Grenland:

Sputnik og fotball. En kombinasjon like bra som seigmenn og ketchup. Hvordan kunne noen i det hele tatt ha tro på at dette kom til å låte bra? Det var kun ett lag på banen. Det har han i hvert fall rett i, uten at vi skal rippe for mye opp i akkurat dét tapet.


Fredrikstad:

Introen til Monty Pythons Flying Cirkus? Det er noe som er galt et sted dersom samtlige hjemmesupportere blir flaue hver gang laget deres scorer, og man blir minnet på humor mer absurd enn den som foregår på banen.


Start:

Vi klarer ikke helt å sette fingeren på hva, men det lukter svakt av kreativ baksmell.
Vi e gule, vi e svarte - forøvrig pent gjort mot alle som lider av ekstrem fargeblindhet, men for oss andre er dette omtrent like interessant som manuset til Hotel Cæsar. Vi e kule, vi e smarte ser vi ingen grunn til å kommentere ytterligere.


Aalesund:
http://www.youtube.com/watch?v=2f5EbAALxcA Denne må du på youtube for å høre, men den er verdt det.

Hva vi gjentar. HVA!?... er dette? Hvor er ordene man trenger for å beskrive noe slikt? Er dette en parodi? Finnes det en eneste linje i dette makkverket som ikke er et nødrim? Og er det hele et dårlig forsøk på selvironi? Heile Ålesund står i flamma! Ord blir fattige.

Disse margrøtne drittlåtene er kun et lite skremmeskudd. Det finnes så utrolig mange vederstyggelige fotballåter at selv én halvparten av en brøkdel ville vært dobbelt så mye som nok. Hvert eneste lag har et musikalsk synderegister lengre enn hele den katolske kirke tilsammen.

Vet du om noen flere terroranslag som i likhet med rosenkålsmygere, bare venter på å sive ut og terrorisere fattigmann og hest? Luft dem ut i kommentarfeltet, men gjør det med omhu.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen