Detta møkkalandet:

Norge - så godt som ulevelig!

Skal det virkelig være mulig? I 2014? I verdens rikeste land? Vi er sjokkert og forbannet!

Publisert Oppdatert

Man kan si mye om en nasjon, ut fra befolkningens engasjement. Og i så måte er Norge ett av verdens beste land. For når det står på som verst, aksjonerer vi! Der hvor det virkelig har en effekt. På Facebook og i kommentatorfelt.

Over til Pondus.no's sinteste mann - Scherebrenner:

Detta landet! Detta forbannade møkkalandet! Hvert år havner vi helt i toppen når verdens beste land kåres, men sannheten er en helt annen! Vi veit bedre! Vi som er toppkommentatorer på nettavisene veit hvordan det egentlig står til!

Det er liksom ikke lov til å klage på noe her i landet, vi har ikke lov til å ha problemer! Ingen har problemer i Norge, virker det som! Ja sikkert! Fortell det til de rundt 8000 medlemmene i facebookgruppa ”Vi vil ha ny Statoil-kopp og ikke en udugelig motekopp” eller gruppa ”Vi som ikke liker den nye Statoilkoppen!!!!”!

Antall utropstegn i sistnevnte gruppenavn burde alene få folk til å skjønne at dette er et alvorlig problem for mange!

Men tror du det går an å få litt oppmerksomhet rundt detta problemet, som tross alt berører mange av oss?! Neida, PK-media har selvfølgelig ikke tid til å bry som om oss vanlige dødelige! Greit, protestene mot terrorkoppen har riktignok vært omtalt i alle store, norske medier de siste dagene, men de har skrevet nesten like mye om FN, krig og klimaproblemer og lunkent geitepiss som det!

Jada jada. We get it. FN klarer ikke fikse opp i krig- og klimaproblemene, fordi de er en gjeng sutrete byråkrater og maktkåte svin. Fortell oss noe nytt, media.

Et annet eksempel er Røde Kors sitt pantelotteri.
Der kan man liksom vinne to millioner kroner! Men, mange nordmenn har pantet opptil flere flasker uten å vinne så mye som én million, og i hvert fall ikke to!!!!

Sånn som stakkaren som kommenterte på lotteriets facebookside; ”Åssen kan dere skrive vinn opp til 2millioner å jeg vant en jævla brus, den har vel ikke no med opptil 2 millioner å gjøre”! Men tror du Røde Kors kom på banen med en trøstemillion til fyren?! Niks! Man skulle nesten tro det dreide seg om en tilfeldig loddtrekning der to millioner var den maksimale premien!!!!! Og hva går overskuddet av lotteriet til, om man tør spørre?! Et godt formål?! Drit og dra, hele Røde Kors. Sutrete byråkrater og maktkåte svin hele gjengen.

Men slikt skal man altså ikke klage på her til lands!
Og dersom man attpåtil skulle være så frekk å legge igjen en kommentar under en avisartikkel, så er det bare kjeft å få fra den bedrevitende PK-eliten da også! Hvis man i det hele tatt får skrevet en kommentar da. Vi får bare kommentere saker som makteliten bestemmer at vi får kommentere.

Og dette kommenterer vi flittig, for dette kalles nemlig undertrykking av ytringsfriheten, og er typiske eksempler på sutrete byråkrater og maktkåte svin, som nekter oss å kommentere. Skriver vi i kommentarfeltene.

Og hvis man har noen skrivefeil er dét også feil!
Da kommer de politisk korrekte og maktarrogante rettsskrivingsnaziene og trykker meningmann som står for meningene sine ned i gjørma. Bare fordi man blir litt engasjert og ikke har tid til å sjekke "Og" og "Og" reglene, så skal man bli utsatt for Jensemanns lakeier. "Lese over det man har skrevet sånn at det er forståelig for andre”… "Forståelig for andre" kan de selv være!

Så vi har tydeligvis ikke problemer her til lands!
Neida, ikke i det hele tatt! Jeg trodde kanskje disse eksemplene tydet på noe annet, men neida! Men nå er det nok, jeg emigrerer til Spania slik som Hans Rotmo! Der er det mye enklere å holde kaffen varm! Hadde det bare ikke vært for de jævla utlendingene der.

PS. Kødda!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning