skrotinger:

Når ikke "planking" er hipt nok

Planking er ut. Nå skal det ugles.

Publisert Oppdatert

Du har planket en stund nå. Men det føles ikke så trendy nå som alle andre gjør det. Hva skal du finne på da? Si hei til "ugling".

Norge er sakte men sikkert i ferd med å komme til hektene igjen, og det gjør at vi nok en gang kan ta en titt på hva som har skjedd i den store verden.

La oss si det sånn: Ikke mye er forandret. Den er fortsatt full av skrotinger av øverste hylle.

De siste par månedene har verden latt seg rive med av tidenes lateste trend. Planking. Legg deg rett ut med trynet i bakken og armene ned langs siden og ta bilde av det. Dermed er du en del av en verdensomspennende bevegelse, som kan være med på å forandre alt fra global oppvarming til mer kardemomme i fredagsvaflene på kantina.

Nå som det har vært populært noen måneder (eller år, i følge vår trendredaksjon), må man jo gjøre noe annet.

Hipsterne retter på nerdebrillene sine, kaster på panneluggen og tenker seg om. Og det de kommer opp med er ugling. Det heter egentlig owling på originalspråket, men for en sjelden gangs skyld er vår lokale oversettelse mer enn god nok.

Så hva er ugling?

Det er å stille seg på et bord, med armene hengende rett ned, mens man glaner ut i det blå, omtrent som en ugle. Det ser helt på trynet ut og det ER helt på trynet.

src="http://pondus.no/Global/2011%207%20Juli/Ugling/Pondus-ugling-1.jpg" alt="" />

src="http://pondus.no/Global/2011%207%20Juli/Ugling/Pondus-ugling-3.jpg" alt="" />src="http://pondus.no/Global/2011%207%20Juli/Ugling/Pondus-ugling-4.jpg" alt="" />src="http://pondus.no/Global/2011%207%20Juli/Ugling/Pondus-ugling-5.jpg" alt="" />src="http://pondus.no/Global/2011%207%20Juli/Ugling/Pondus-ugling-2.jpg" alt="" />

La oss heller foreslå noe som er mye mer fornuftig og hyggelig:

Skåling:
Man samler seg med gode venner, løfter glasset og sier skål. Og man trenger ikke ta bilde av det, hvis man ikke vil.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning