Det aller verste i hele verden!

Ja, det skal handle om coverlåter igjen. Når noen radbrekker AC/DC på denne måten, må vi rapportere det.

Publisert Oppdatert

At menneskeheten er i stand til å gjøre mye sinnsvakt, er vi alle klar over. Noen ganger trekker vi på skuldrene og lar det være med det. Andre ganger går vi i fakkeltog for å protestere. Noe som for meg virker like effektivt som å trekke på skuldrene Og noen ganger poster vi det på internett.


Disse klippene er grove overtramp, folkens. Vi snakker coverlåter fra helvete her. Vi har sett noen av dem før, men vi tenkte vi kunne samle dem i en felles post.

Så vi begynner med Celine Dions You shook me all night long


Det er så mange ting som er feil med dette, at vi vet knapt hvor jeg skal begynne. Fra første gitarfikling, der dette ranglete kvinnemennesket står i en misforstått rock-posering, til Anastacia og Celine har gauleduell på slutten. Det er grimt, grimt, grimt.


Men ikke nok med det. Her gjør Shania Twain samme sangen.
AC/DC og slidegitar? Shania var gift med Robert Mutt Lange, mannen som faktisk produserte Back in Black. VI vil anta at dette var grunnen til skilsmissen. Hun trenger straff.

Vi er nødt til å rense sjela litt før vi går videreAhhhh. Vel, vi må videre.


Her gjør Shakira Back in Black

</p> <p>Fordi vi elsker dere har vi skånet dere for de første nesten halvannen minuttene med jazzversjonen fra helvete.  Å lage jazzversjon av AC/DC-låter er omtrent som å lage läderhosenversjon av Dio.</p> <p>Forøvrig er det grunn til å mistenke Shakira for å lide av spaltet personlighet. Dette kommer frem når hun synger. I samme setning klarer hun å synge på minst tre forskjellige måter. Du har luft-puse-stemmen. Så har du jodlestemmen (eller Alanis Morissette på speed), så den der hun høres ut som hun er i ferd med å spy. Det eneste de har til felles er at de er like intenst slitsomme å høre på.</p> <p> <br/>Her har vi en gobit for deg som liker å kutte deg selv med barberblad. Og om du ikke gjør det til vanlig, får du kanskje lyst etter denne:</p> <p> <strong>Marilyn Manson gjør Highway to Hell:</strong> </p> <p> <embed height="385" src="http://www.youtube.com/v/CVpnl9V0ctA&amp;hl=en&amp;fs=1&amp;" type="application/x-shockwave-flash" width="480"/> </p> <p>Findthehappyplacefindthehappyplacefindthehappyplace!</p> <p> <br/>Dette var jo et sjarmerende bekjentskap. <br/> <strong>Death metal bandet Six Feet Under gjør TNT: </strong> </p> <p> <strong> <iframe height="350" src="//www.youtube.com/embed/B2lP4R6kw0M" width="425"/> </strong> </p> <p>Det er nesten ikke mulig å høre forskjell på vokalen på denne og originalen. (obs! Ironi, folkens!)</p> <p>Helt til slutt en versjon som på papiret burde være helt for jævlig: Et enmannsband bestående av en eller annen emo-løkrull med en tromme og en slags gitarsamplergreie. Men dette er faktisk kult.</p> <p> <strong>Matt Mahaffey, take it away. please! </strong> </p> <p> <iframe height="350" src="//www.youtube.com/embed/jH82R30aZlE" width="425"/> </p> <h2> <strong>Så alt i alt, en opptur på slutten. Skyll og spytt ut!</strong> </h2> <h1> <a href="http://www.univers.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/egmont-univers-Site/no_NO/-/NOK/AffiliatePrefix-QuickStart?CampaignID=PONDUSNO&amp;ProductSKU=A-PON">Abonnér på Pondus, da vel!<br/> <br/> <relation source="pondus" sourceid="/images/upload/modules/articles/articles/image/large/405217634943672584051603.jpg"/> </a> </h1> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen